Film sahnelerini aratmayan olay: Ev sahibiyle karşılaşan hırsız örümcek adam gibi camdan kaçtı!

İstanbul'da bir binaya giren hırsız, adeta örümcek adam gibi 3’üncü kata tırmandı. Girdiği dairede ev sahibiyle karşılaşan hırsız, bu kez apar topar 3’üncü kattan aşağı indi. Film sahnelerini aratmayan anlar saniye saniye güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. İşte film sahnelerini aratmayan o anlar...

Giriş Tarihi 04 Temmuz 2023, 18:21 Güncelleme 04 Temmuz 2023, 18:57
Film sahnelerini aratmayan olay: Ev sahibiyle karşılaşan hırsız örümcek adam gibi camdan kaçtı!

İÇİNDEKİLER

Beyoğlu Cihangir'de geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda, bir hırsız sabaha karşı sokaktaki bir binanın önüne geldi. Hırsız ardından binaya tırmanarak 3. kattaki daireye girdi. Hırsız, içeride çalacak bir şeyler aradığı esnada ev sahibinin uyandığını fark etti.

EV SAHİBİYLE KARŞILAŞAN HIRSIZ CAMDAN KAÇTI
Apar topar pencereye çıkan hırsız, 3. kattan aşağıya indi. Pencereden hırsıza bağırmakla yetinen ev sahibi gördüğü manzara karşısında şaşırırken, yere inen hırsız koşarak kayıplara karıştı.

O ANLAR KAMERADA
Film sahnelerini aratmayan o anlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

"ÖRÜMCEK ADAM YANINDA HALT ETMİŞ"
Olayla ilgili konuşan ev sahibi Mustafa A., "Şuraya basıyorlar 1. kat, 2. kat ve 3. kata kadar çıkıyorlar ve aynı güzergahtan aşağı iniyorlar. Yani çıktıkları gibi iniyorlar. Bu birinci değil, ikinci değil üçüncü değil saymasını unuttuk.

Aynı şekilde yan taraftaki binamıza da böyle girdiler. Daha önceki sene de benim yan taraftaki binanın çatı katından atlayarak benim çatı katındaki daireme girdiler. O zaman da bilgisayarlarımızı ve telefonlarımızı alıp götürdüler. Şimdi de kiracımızın telefonunu ve parasını alıp kayıplara karıştı" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN