Antalya'da travesti kavgası! Sokak ortasında birbirlerine girdiler

Son dönemde sözde 'onur haftası' adı altında sık sık gündeme gelen eşcinsel sapkınlar bu kez kavga ile gündeme geldi. Antalya'da Halil Y., otomobilini izinsiz aldığı gerekçesiyle tartıştığı kendisi gibi travesti olan arkadaşı Murat K., tarafından sokak ortasında bıçaklanıp, tekmelendi. Olay anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Giriş Tarihi 03 Temmuz 2023, 16:18 Güncelleme 03 Temmuz 2023, 17:02
Antalya’da travesti kavgası! Sokak ortasında birbirlerine girdiler

İÇİNDEKİLER

Antalya'da eşcinseller sokak ortasında birbilerine girdi.

TRAVESTİLER BİRBİRLERİNE GİRDİ
Olay, saat 12.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Kışla Mahallesi 41 Sokak üzerinde meydana geldi. Halil Y. isimli travesti, otomobilini izinsiz alan kendisi gibi travesti arkadaşı Murat K. ile tartışmaya başladı.

BALDIRINDAN BIÇAKLADI
Tartışmanın büyümesi üzerine Murat K., elindeki ekmek bıçağıyla Halil Y.'yi sokakta kovalamaya başladı.

Murat K., sokak üzerinde bulunan otoparkın bitişiğindeki apartmanın yanında Halil Y.'yi baldırından bıçakladı.

YERE DÜŞÜNCE TEKMELEDİ
Bıçak darbesine rağmen kaçmaya devam eden Halil Y., yere düştü. Murat K., yerde kanlar içerisinde kalan Halil Y.'ye bu kez tekme atmaya başladı. Murat K., bir süre sonra kaçtı.

Yaralı Halil Y. ayağa kalkarak, yakınlardaki zincir markete sığındı. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Zincir market girişinde sağlık ekibi tarafından ilk müdahalesi yapılan Halil Y., ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Murat K. ise Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.

POLİS MERKEZİNE GÖTÜRÜLDÜ
Bıçaklama olayı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Murat K.'nın elinde bıçakla Halil Y.'yi kovaladığı ve duvar kenarında baldırından bıçakladığı anlar yer aldı. Halil Y.'nin kaçarken sokak ortasına yola düşmesi ve Murat K.'nın arkadaşı Halil Y.'yi tekmelemeye ve tehdit etmeye devam ettiği anlar da görüldü. Gözaltına alınan Murat K., polis merkezine götürüldü.