İstanbul'da akıllara durgunluk veren olay! "Senin yaptırdığın göğüslere başkası dokunuyor" diyen eski eşinin silikon memelerini patlattı

Akıllara durgunluk veren o olay İstanbul’da yaşandı. Dursun K., isimli şahıs evli olduğu dönemde eşi Elif K.’nın  göğüslerine daha güzel görünmesi için silikon taktırdı. İkilinin boşanmasının ardından Dursun K., eski eşinin yaptırdığı silikonları delici bir cisimle patlattı. Olay sonrası tutuklanan Dursun K., ifadesinde eski eşinin  kendisini "Senin yaptırdığın göğüslere başkası dokunuyor" diyerek tahrik ettiğini öne sürdü.

Giriş Tarihi 12 Haziran 2023, 09:29 Güncelleme 12 Haziran 2023, 09:29
İstanbul’da akıllara durgunluk veren olay! Senin yaptırdığın göğüslere başkası dokunuyor diyen eski eşinin silikon memelerini patlattı

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da, boşanan 3 çocuk sahibi Dursun K. (42) ile Elif K. (41) arasında akıllara durgunluk veren olay yaşandı.

Sabah'ın haberine göre Dursun K., evli olduğu dönemde eşinin daha güzel gözükmesi için göğüslerine silikon taktırdı. Bir süre sonra 10 yıllık çift arasında yaşanan anlaşmazlık boşanma ile sonuçlandı.



"SENİN YAPTIRDIĞIN GÖĞÜSLERE BAŞKASI DOKUNUYOR"
41 yaşındaki Elif K. boşanmanın ardından kendisini arayan eski kocası Dursun K.'ya, "Benim sevgilim var. Artık beni aramayı bırak", "Senin yaptırdığın göğüslere başkası dokunuyor" ifadelerinin yer aldığı mesajlar attı.Bu sözler karşısında öfkelenen Dursun K., korkunç bir plan yaptı. Kağıthane'de 5 Haziran'da eski karısının yaşadığı apartmanın önünde beklemeye başlayan Dursun K., işten dönen Elif K.'yı ağzını kapatarak binaya soktu.

SİLİKONLARINI PATLATIP KAÇTI
Elindeki delici bir cisimle Elif K.'nın silikonlarını patlatan Dursun K. daha sonra kaçtı. 112 Acil Servisi'ni arayıp yardım isteyen Elif K., hastanede tedavi altına alındı.

Silikonları çıkarılan Elif K., taburcu olduktan sonra eski kocası hakkında şikayetçi oldu.

TAHRİK EDİCİ SÖZLER SÖYLEDİ
Şikayet sonrası gözaltına alınan Dursun K., eski eşinin göğüslerindeki silikonu patlattığını itiraf etti.Eski eşinin kendisine "Senin yaptırdığın göğüslere başkası dokunuyor" şeklinde tahrik edici mesajlar attığı için olayı gerçekleştirdiğini öne sürdü.


TUTUKLANDI
Çocuklarının yalnız kalmaması için adli kontrol talebinde bulunan Dursun K., "Yaralama" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN