Ordu'da sır olay! Deniz çıkan iki cesedin kimlikleri belli oldu: Arkadaş çıktılar

Ordu’nun Altınordu ilçesinde sabah saatlerinde kıyıya vurmuş erkek cesedi buldu. Deniz kenarında duran ceseti gören vatandaşlar polise ihbarda bulundu. Bölgede çalışmalara devam eden ekipler, iskelenin altında bir ceset daha olduğunu fark etti. Bulunan cesetlerin Muhammet Hekimoğlu (19) ve Sedat Günaydın’a (20) ait olduğu tespit edildi.

Giriş Tarihi 08 Haziran 2023, 10:28 Güncelleme 08 Haziran 2023, 15:42
Ordu’da sır olay! Deniz çıkan iki cesedin kimlikleri belli oldu: Arkadaş çıktılar

İÇİNDEKİLER

Ordu'nun Altınordu ilçesi Şarkiye Mahallesi'nde kıyıya vurmuş erkek cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde deniz kenarında cansız şekilde duran erkek şahısı gören vatandaşlar durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.Polis ekiplerinin olay yerini kapatmasının ardından olay yeri inceleme ekipleri, alanda çalışma başlattı.

AYNI YERDE BİR CESET DAHA BULUNDU
Bölgede çalışma yapan ekipler, iskelenin altında bir ceset daha olduğunu fark etti. Çağırılan dalgıç polisler, yaklaşık 30 dakikalık çalışmayla iskelenin uç kısmında, suda, 3 metre derinlikteki ikinci cesedi de karaya çıkardı.

Cesedin, Muhammet Hekimoğlu'na (19) ait olduğu belirlendi. Acı haberi alıp gelen Hekimoğlu'nun yakınları gözyaşı döküp, sinir krizi geçirdi. Bu ceset de savcının incelemesinin ardından Ordu Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

DİĞER CESET ARKADAŞINA AİT
Sabah saatlerinde bulunan diğer cesedin de Göktan Sedat Günaydın'a (20) ait olduğu tespit edildi. Günaydın ve Hekimoğlu'nun arkadaş oldukları belirtildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN