‘Seçil’miş mağdurlar: Bankacıdan 80 milyon dolarlık dev vurgun!

Bankacı Seçil Erzan, piyasayı 80 milyon dolandırdı. Mağdurlar arasında Fatih Terim ve Arda Turan gibi isimler vardı. Şimdi de ünlü doktor Evrim Pınar Güzel ile babasını toplam 11 milyon 400 bin TL çarptığı ortaya çıktı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Mayıs 2023 Güncelleme 24 Kasım 2023, 15:49
‘Seçil’miş mağdurlar: Bankacıdan 80 milyon dolarlık dev vurgun!

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da bir bankanın eski şube müdürü olan Seçil Erzan, aralarında Fatih Terim, Arda Turan, Fernando, Emre Çolak, Muslera ve Selçuk İnan gibi futbol ve iş dünyasının önemli isimlerini hedef aldı.

'Özel kapalı fon sistemi' iddiasıyla 80 milyon dolar (1.6 milyar TL) dolandırdı. Şikayet üzerine, İstanbul Savcılığı soruşturma başlattı.

Soruşturma sürerken yeni kurbanlar ortaya çıktı. Ünlü dermatolog Evrim Pınar Güzel ve babası Burhan Taşpolat'ı da Seçil Erzan tarafından dolandırıldığı ortaya çıktı.

Güzel'in 400 bin lira babasının ise 11 milyon lira dolandırıldığı anlaşıldı. 9 yıl boyunca yatırdığı 400 bin liranın akıbetini sormayan ve şikayetçi olan Güzel, geçtiğimiz aralık ayında parasını sorduğunda, Erzan tarafından kendisine, "Paran 94 milyon lira oldu" cevabını aldığını açıkladı. Yetkililer soruşturmanın genişleyerek sürdüğünü vurguladı. (DENİZ YUSUFOĞLU)

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN