Polis lojmanında cansız bedeni bulunan Yeşim Akbaş'ın annesi konuştu: "İntihar etmesi mümkün değil. Bir daha bayram yüzü göremeyeceğiz"

Yeşim Akbaş, komiser yardımcısı Doğancan Yıldız’ın kaldığı lojmanda ölü bulundu. Yıldız, hapse konuldu. Kızının mezarına giden anne Aysun Akbaş, gözyaşlarına boğuldu: İntihar etmesi mümkün değil. Bir daha bayram yüzü göremeyeceğiz.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Nisan 2023 Güncelleme 22 Nisan 2023, 06:58
Polis lojmanında cansız bedeni bulunan Yeşim Akbaş’ın annesi konuştu: İntihar etmesi mümkün değil. Bir daha bayram yüzü göremeyeceğiz

İÇİNDEKİLER

Manisa Demirci İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının üst katındaki polis lojmanından bir hafta önce silah sesi duyuldu. Komiser yardımcısı sevgilisi Doğancan Yıldız'ın (32) yanında kalan Yeşim Akbaş (26) ölü bulundu.

Silahla vurulduğu belirlenen Akbaş'ın yanındaki tabanca Yıldız'a ait çıktı. Gizemli ölüme ilişkin soruşturmada ikinci kez gözaltına alınan komiser yardımcısı iki gün önce tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yeşim'in ailesi, bayramın birinci günü kızlarının mezarını ziyaret etti.



SU TABANCASIYLA BİLE OYNAYAMIYORDU
Anne Aysun Akbaş (54), "Dışarıda olduğunu bilmek bizim için berbat bir duyguydu. Bu karar acımı az da olsa hafifletti. Hayat dolu kızım da biz de bir daha bayram yüzü göremeyeceğiz. Onun da bir daha bayram yüzü görmesini istemiyorum. Kızım silahtan çok korkardı.

Su tabancasıyla dahi oynamayan çocuktu. Silahla intihar etmesi mümkün değil" dedi. Adaletin yerini bulmasını istediklerini söyleyen baba Mustafa Akbaş (64) ise "Görev yaptığı ilçede çok sayıda olaya karıştığını, hatta tacizde bulunduğu için Demirci ilçesine sürüldüğünü duyduk. Buraya gelmesi doğru değil, görevden alınması gerekirdi" diye konuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN