Sahte doktor Ayşe Özkiraz tahliye edildi: Dersimi aldım

Tekirdağ'da Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde aylarca doktorluk yapan ve olayın ortaya çıkmasının ardından 25 Kasım'da tutuklanarak cezaevine konulan Ayşe Özkiraz hakkında karar verildi.

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Sahte doktor Ayşe Özkiraz tahliye edildi: Dersimi aldım
Tekirdağ'da Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde aylarca doktorluk yapan ve olayın ortaya çıkmasının ardından 25 Kasım'da tutuklanarak cezaevine konulan Ayşe Özkiraz hakkında karar verildi. 3 ayrı suçtan 8 yıl hapis cezasına çaptırılan Özkiraz, ardından tutuklu kaldığı süre de göz önünde bulundurularak tahliye edildi.

Sahte doktor Ayşe Özkiraz tahliye edildi: Dersimi aldım-1


Özkiraz, "Bastırmış olduğum kimlik kartlarımı statümü yüksek tutmak için kullandım. Onun dışında hiçbir yerde kullanmadım. Maddi bir kazanç sağlamadım. Ameliyatlara girdiğimi kabul ediyorum. Dersimi aldım" dedi.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler