Eyüpsultan'da sanayi sitesinde büyük fabrika yangını: 1 işçi yaralı, 1 işçi kayıp

Eyüpsultan'da 2 katlı araç filtresi üretiminin yapıldığı fabrikada yangın çıktı. Bir işçinin yaralandığı bir işçinin ise kayıp olduğu yangın 3 saat sonra söndürüldü.

Giriş Tarihi 22 Aralık 2022, 16:19 Güncelleme 22 Aralık 2022, 18:57
Eyüpsultan’da sanayi sitesinde büyük fabrika yangını: 1 işçi yaralı, 1 işçi kayıp

İÇİNDEKİLER

Eyüpsultan'da sanayi sitesinde bulunan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibi söndürme çalışmasına katılırken, yangının boya fabrikasına sıçramaması için de yoğun çaba sarf ediliyor.

DÖRT KOLDAN MÜDAHALE
Yangın, saat 13.30 sıralarında, Habipler Pirinççi Mahallesi'nde 2 katlı bir fabrikada bilinmeyen nedenle çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekipleri çalışma başlatırken, bitişikteki fabrikalara alevlerin sıçramaması için yoğun çaba gösterildi. Bir işçinin yaralandığı bir işçinin ise kayıp olduğu yangında fabrikada da büyük hasar oluştu.

Çevredeki fabrikalar boşaltılırken, yollar da araç trafiğine kapatıldı.

3 SAAT SONUNDA SÖNDÜRÜLDÜ
Yükselen alevler 154 itfaiye personeli 33 araçla kontrol altına alındı.

Kayıp işçinin içeride kalmış olabilme ihtimaline karşı çalışmalar sürerken, yangın 16.20 sıralarında 3 saat sonra söndürüldü.

KAYMAKAM KARA: BİR KİŞİDEN HABER ALINAMIYOR
Olay yerine gelen Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, gazetecilere yaptığı açıklamada, yangının saat 14.00 sularında başladığını belirtti.

Kara şunları kaydetti:
Yangın dolasıyla gerekli çalışmalar 154 itfaiye personeli ve 51 itfaiye aracı ile halen sürdürülmektedir. Yangın kontrol altına alınmış ve bir kısım alanda soğutma çalışmalarına geçildi. Soğutma çalışmaları da bir kısım alanda devam etmektedir. Bir kişiden haber alınamıyor. İnşallah o kişiye de ulaşabilmeyi, haber almayı ümit ediyoruz. Hepimize geçmiş olsun.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN