Gecekondu katliamında sır perdesi aralandı! Kıskançlık krizi ortalığı kan gölüne çevirdi

İstanbul'un Şişli ilçesinde, ihbar üzerine bir gecekonduya giden polis ekipleri, bir erkek ve iki kadının cansız bedenini buldu. Pompalı silahla vurulduğu belirlenen cesetlerin Vahit Ateş (45), Tülay Vural (17) ve Merve Özturan'a (27) ait oldukları belirlendi. Emniyet ekipleri, katliamı gerçekleştiren şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. Şüpheli B.P. ifadesinde, kız arkadaşı E.'nin Vahit Ateş'in evine gittiğini öğrenmesi üzerine cinayetleri işlediğini söyledi. Bülent P.'nin evde bulunan 17 yaşındaki Tülay V. ile 27 yaşındaki Merve Özturan'ı da olaya tanık oldukları ve olay sırasında bağırdıkları için öldürdüğünü itiraf etti.

Giriş Tarihi 29 Kasım 2022, 13:45 Güncelleme 29 Kasım 2022, 15:58
Gecekondu katliamında sır perdesi aralandı! Kıskançlık krizi ortalığı kan gölüne çevirdi

İÇİNDEKİLER

Şişli'de bir evde 3 kişinin kafasından silahla vurulup öldürüldüğü cinayetle ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı. Kimliği tespit edilen ve gözaltına alınan B.P., emniyette yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

3 KİŞİNİN CESEDİ BULUNDU
İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri geçen Cuma akşam saatlerinde Şişli Kuştepe Mahallesi Zeytinlik Sokak'ta yer alan gecekonduya gitti. Kapıyı açan olmayınca çilingir yardımıyla içeriye giren ekipler, 3 kişinin hareketsiz yattığını gördü.

Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, silahla vuruldukları belirtilen 2'si kadın 3 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan incelemede uzun süredir o evde ikamet ettiği öğrenilen Vahit Ateş'in başından av tüfeği ile vurulmuş olduğu anlaşıldı.

Onun yanında bulunan iki kadının da aynı şekilde pompalı tüfekle başlarından vurulmuş oldukları belirlendi. Kadınların Merve Özturan ve Tülay Vural isimli şahıslar olduğu öğrenildi.

4 KİŞİ BULUŞTU 3'Ü ÖLDÜ
Yapılan çalışmalarda ölen Vahit Ateş'in daha önceden 5 farklı suç kaydının olduğu, Merve Özturan'ın 8 adet suç kaydının olduğu ve Tülay Vural'ın ise 1 adet kaydının olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili bir mahalle sakini şahısların uyuşturucu meselesi yüzünden bir araya geldiklerini ve olayın yaşandığını iddia etti.

4 KOVAN BULUNDU, SİLAH YOK
Olay yerinden 4 adet boş kovan bulan polis ekipleri, evde yaptıkları aramada silah bulamadı. Şüpheli şahsın silahı alıp kaçtığı değerlendirildi.

Polis şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

O ŞÜPHELİ YAKALANDI
Yapılan çalışmalar sonrasında kimliği tespit edilen şüpheli gözaltına alındı.

Şüpheli B.P. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Şüpheli B.P. Cinayet Büro Amirliğindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyette susma hakkını kullanan şüphelinin olayda kullandığı silahı da olay yeri yakınlarında bir bahçeye attığı öğrenildi.

TANIK BIRAKMAMAK İÇİN ÖLDÜRMÜŞ
İstanbul Cinayet Büro Amirliğinde sorguya alınan Bülent P.'nin polislere Vahit Ateş'in, kız arkadaşı E. ile ilişkisi olduğunu bu nedenle onu defalarca uyardığını söylediği öne sürüldü.

Ancak bir süre sonra kız arkadaşı E.'nin halen Vahit Ateş'in evine gittiğini öğrenmesi üzerine cinayetleri işlediği belirlendi.

Bülent P.'nin evde bulunan 17 yaşındaki Tülay V. ile 27 yaşındaki Merve Özturan'ı olaya tanık oldukları ve olay sırasında bağırdıkları için öldürdüğünü anlattığı iddia edildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN