Emlak zengini babasından servet değil borç kaldı

Recep Nişancı, iş insanı Turgay Nişancı’ya babalık davası açtı. DNA testiyle oğlu olduğunu kanıtladı! Milyonlarca liralık miras beklerken evine gelen 1 milyon 600 bin TL’lik borç tebligatıyla karşılaştı! Hayatının şokunu yaşadı: Hakkımı ararken mağdur oldum. Bu çile son bulsun.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Kasım 2022 Güncelleme 25 Kasım 2022, 06:58
Emlak zengini babasından servet değil borç kaldı

İÇİNDEKİLER

Yeşilçam'ı aratmayan olay İzmir'de yaşandı. Emlak zengini Turgay Nişancı, 1964'te o dönem 17 yaşında olan M.S. ile aşk yaşadı! Hamile kalan M.S., savcılığa gitse de şikayetin zaman aşımına uğradığı açıklandı! Bu sırada Yüksel adını verdiği oğlunu dünyaya getiren genç kadın, 1965'te Turgay Nişancı'ya babalık davası açtı. Adli Tıp, Nişancı'nın baba olabileceğini açıklasa da kesin delil bulunmadığı için dava onaylanmadı.



ADINI BİLE DEĞİŞTİRDİ...
Bunun üzerine Yüksel S., 2005'te avukatı vasıtasıyla Nişancı'ya yeniden babalık davası açtı. DNA testi sonucunda Turgay Nişancı'nın, Yüksel S.'nin babası olduğu kanıtlandı. Yüksel S., Recep Nişancı adını aldı ve Turgay Nişancı'nın varisleri arasına yazıldı! Ancak emlak zengini Nişancı, 2014'te hayata gözlerini kapadı! 2006 ve 2016'da iki vasiyetname hazırladığı ve Recep Nişancı'ya mirasından pay vermediği ortaya çıktı! Vasiyetnameye itiraz eden Nişancı, bankadan evine gelen 1 milyon 600 bin liralık borç tebligatını görünce hayatının şokunu yaşadı! İsyan bayrağını açtı: Bu borçla hiç alakam yokken mağdur edildim. Bu çile son bulsun. Babamın kemikleri sızlıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN