Dizi değil gerçek! Kumar baskını yapılan mekan Kurtlar Vadisi dizisindeki Süleyman Çakır'ın kumarhanesi çıktı
Kumar oynatılan bir iş yerine baskın yapıldı. 27 kişiye 51 bin 57 TL para cezası yazıldı. O yerde ise Kurtlar Vadisi dizisindeki Süleyman Çakır karakterinin işlettiği kumarhanenin sahnelerinin çekildiği anlaşıldı.
İstanbul Üsküdar'da Kuzguncuk Mahallesi Gümüş Yolu Caddesi'ndeki bir mekanda kumar oynatıldığı bilgisini alan Ahlak Büro Amirliği ekipleri, çalışma başlattı.

11 Kasım Cuma günü saat 23.30 sıralarında söz konusu adrese yapılan baskında, Teksas pokeri ve black jack isimli kumar oyunu oynatıldığı belirlenen mekanda oyun oynayan 27 kişi ve iş yeri sahibi yakalandı.

Şahıslara Kabahatler Kanunu'nun 34. maddesi gereğince toplam 51 bin 57 TL idari para cezası yazıldı. İş yeri sahibi hakkında ise "Kumar oynatmaya yer temin etmek" suçundan adli işlem yapıldı.



