Gaziantep'teki katliam gibi kaza: Hayatını kaybedenlerin sayısı 16'ya yükseldi

Gaziantep'te 15 kişinin yaşamını yitirdiği kazada ağır yaralanan ve Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi'nde tedavi gören yaralılardan 23 yaşındaki Umut Ertek yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Böylece kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 16'ya yükseldi.

Giriş Tarihi 22 Ağustos 2022, 22:58 Güncelleme 22 Ağustos 2022, 22:58
Gaziantep’teki katliam gibi kaza: Hayatını kaybedenlerin sayısı 16’ya yükseldi

İÇİNDEKİLER

Gaziantep'te kaza yapan araca müdahale edenlere yolcu otobüsünün çarpması sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 16'ya yükseldi.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR
Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Nizip bölümünde önceki gün kaza yapan bir araca müdahale için güvenlik şeridinde bulunan ekibe ve araçlara, kaza yerinden 150 metre geride devrilen ve kayan Özel Diyarbakır Seyahat'e ait 33 SR 157 plakalı yolcu otobüsünün çarpmasıyla ilgili soruşturma sürüyor.

Kazada yaralanan ve Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesinde yoğun bakımda tedavi gören Umut Erpek, kurtarılamadı.

Böylelikle kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 16'ya yükseldi.

KARDEŞİ DE KAZADA HAYATINI KAYBETMİŞTİ
Kazada aynı aileden 12 yaşındaki Muhammed Ertek de hayatını kaybetmişti. Umut Ertek'in cenazesi otopsi işlemlerinin ardından memleketi Diyarbakır'a gönderildi.

FECİ KAZADA CAN PAZARI
TAG Otoyolu'nun Nizip bölümünde önceki gün meydana gelen kazada, aralarında 3 sağlık görevlisi, 3 itfaiye personeli ve 2 basın mensubunun bulunduğu 15 kişi yaşamını yitirmiş, 31 kişi de yaralanmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN