Ünlü tüp bebek merkezinden skandal! 18 yaşındaki kızlara para karşılığı taşıyıcı annelik yaptırdı kabul etmeyenleri ise...

Etiler’de ünlü tüp bebek merkezi, bir skandala imza attı. 18 yaşındaki kızlara para karşılığı taşıyıcı annelik yaptırdı! Kabul etmeyenlerin ise yumurtasını sattı! Üsküdar’daki kafeden başlayıp yurtdışına uzanan yasa dışı ticaret hakkında soruşturma açıldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ağustos 2022 Güncelleme 17 Ağustos 2022, 07:00
Ünlü tüp bebek merkezinden skandal! 18 yaşındaki kızlara para karşılığı taşıyıcı annelik yaptırdı kabul etmeyenleri ise...

İÇİNDEKİLER

Tüyler ürperten sağlık skandalı, İstanbul Etiler'deki bir tüp bebek merkezinde yaşandı. İddiaya göre klinikte kimsesiz ve maddi durumu kötü 18 yaş altı ve üstü kızlara para karşılığı yumurta büyütme tedavisi yapıldı. Ardından kızlar, doğum için KKTC ve Gürcistan'a yollandı! Taşıyıcı anne olmak istemeyenler de yumurtalarını ihtiyacı olan kadınlara sattı! Korkunç olay, eylül ayında Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi'ne yapılan ihbarla ortaya çıktı. Söz konusu ihbarda, "Üsküdar'daki kafede kızlara yumurta büyütme ilacı temin ediliyor. Kızlar, ilacı 11-12 gün kullanıp yumurtalarını büyütüyor. Ardından KKTC ve Gürcistan'daki tüp bebek merkezlerine giderek yumurtalarını para karşılığı satıyor. Bebeği olmayan ailelere taşıcı anne de bulunuyor" açıklaması yapıldı. İncelemede kızların iletişim kurduğu şahıs yakalandı! Soruşturmanın sürdüğü açıklandı.



İLK BULUŞMA KAFEDE!
Soruşturmada, tüp bebek ticaretinin adım adım nasıl gerçekleştiği de ortaya çıktı. Buna göre taşıyıcı anne olmak isteyen kızlarla önce Üsküdar'daki kafede buluşma yapıldı. Ardından kızlar merkezde tedaviye alındı. Yumurtaları büyüdükten sonra yurtdışına yollandı! Yurtdışında şahıslar tarafından karşılanan genç kızlar, çocukları doğurduktan sonra aileye teslim ettiği ve Türkiye'ye döndüğü açıklandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN