Merdiven altı estetik merkezleri dehşet saçtı! Talihsiz kadının yüzüne sentetik uygulamışlar
Gülseren Ö., dolgu yaptırmak istedi. Nişantaşı'ndaki kliniğe gitti. Ancak operasyonun ardından şişlikler geçmedi. Yüzüne sentetik madde uygulandığı belirlendi! Soruşturmanın detayları şoke etti: Doktor olduğunu söyleyen Aysel A., lise mezunuymuş.
İstanbul'da bulunan özel bir estetik merkezinde adeta facia yaşandığı ortaya çıktı. 55 yaşındaki Gülseren Ö., 2012'de yüzünün çeşitli yerlerine dolgu yaptırmak için İstanbul Şişli ve Osmanbey'de bulunan özel bir polikliniğe başvurdu.

Gülseren Ö., yaptığı görüşmeler neticesinde yüzünde bulunan kırışıklıkların giderilmesi için dolgu yaptırmak istediğini söyledi. Klinikte bulunan Aysel A., Gülseren Ö.'ye iddiaya göre Bulgaristan'da doktor olduğunu söyleyerek kendisine talep ettiği işlemleri uygulayabileceğini belirtti.

SENTETİK MADDEYLE DOLGU
SABAH'ta yer alan habere göre, Gülseren Ö., fiyatta anlaşma sağladıktan sonra dolgu operasyonu için iki farklı klinikte bıçak altına yattı.




