Eskişehir'de aile faciası! Eşini ve kendini bıçaklayan adam evi de ateşe verdi
Eskişehir'in Sütlüce Mahallesi Kankardeş Sokak’taki bir evde akşam saatlerinde aile faciası yaşandı. İran uyruklu bir adam Bangladeş uyruklu eşiyle sebebi bilinmeyen bir tartışma yaşadı. Tartışmanın ardından karısını bıçaklayan adam evi de ateşe verdi.
Eskişehir'de İran uyruklu şüpheli, tartıştığı Bangladeş uyruklu eşini bıçakladıktan sonra kendisini de bıçakla yaralayıp evi ateşe verdi.

Çıkan yangında bıçaklanan kadının vücudunda üçüncü derece yanıklar oluşurken, yaralı öfkeli koca ve apartmanda yaşayan 2 kişi dumandan etkilendi.

Edinilen bilgiye göre, Sütlüce Mahallesi Kankardeş Sokak'taki bir apartmanın üçüncü katında ikamet eden İran uyruklu Hamıd S. (44) ile eşi Ferini R. (38) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesiyle eşini bıçaklayan Hamıd S., daha sonra kendisini bıçakla yaralayıp yaşadıkları daireyi ateşe verdi.


