Kars’ta evin toprak damlı kısmındaki göçük nedeniyle anne ile 2 oğlu öldü

Kars'ın Verimli köyünde iddetli sağanak ve dolu nedeniyle bir evin toprak damlı kısmında meydana gelen göçüğün altında kalan anne ve iki oğlu öldü. Göçükten yaralı kurtulan Sibel Budak ise sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Kars’ta evin toprak damlı kısmındaki göçük nedeniyle anne ile 2 oğlu öldü

Merkeze bağlı Verimli köyünde şiddetli sağanak ve dolu nedeniyle sabah saatlerinde Osman Budak'a ait müstakil evin toprak damlı kısmında göçük meydana geldi.

Kars’ta evin toprak damlı kısmındaki göçük nedeniyle anne ile 2 oğlu öldü-2

Evdeki göçükten yaralı kurtulup dışarı çıkmayı başaran 12 yaşındaki Sibel Budak, durumu köylülere bildirip yardım istedi.

Köylüler göçük altında kalan anne Songül Budak (36) ile çocukları Bedirhan (10) ve Boran Budak'ı (8) kurtarmak için çalışma yaptı.

Kars’ta evin toprak damlı kısmındaki göçük nedeniyle anne ile 2 oğlu öldü-3

Olay yerine Jandarma Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü (AFAD), Ulusal Kurtarma Ekibi (UMKE) ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

Kars’ta evin toprak damlı kısmındaki göçük nedeniyle anne ile 2 oğlu öldü-4

Ekiplerce yapılan çalışmada, göçük altında kalan anne ile çocukları Bedirhan ve Boran'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Göçükten yaralı kurtulan Sibel Budak ise sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Takvim Kaynak Tercihleri

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler