İstanbul Boğazı'ndaki skandal görüntülere soruşturma! Bebek'teki rezaletin failleri gözaltına alındı

Son dakika haberine göre, Bebek sahilindeki uygunsuz görüntülerle ilgili soruşturma başlatıldı. Emniyet ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheliler, adliye getiriliyor. Öte yandan İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, şüphelilerin hakkında çok sayıda suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Valilikten yapılan son açıklamada ise bank üzerinde "uygunsuz vaziyette" yatan M.Ç. adlı şüphelinin güvenlik güçlerince yakalandığı kaydedildi.

Giriş Tarihi 31 Mayıs 2022, 14:26 Güncelleme 31 Mayıs 2022, 17:11
İstanbul Boğazı’ndaki skandal görüntülere soruşturma! Bebek’teki rezaletin failleri gözaltına alındı

İÇİNDEKİLER

İstanbul Boğazı'nda gündüz gözü ile ulu orta cinsel ilişkiye girenler bir cep telefonu tarafından kaydedildi. Bebek sahilinde çekilen cinsel ilişki görüntüsü sosyal medyada hızla yayıldı, Türkiye ayağa kalktı.

BEBEK SAHİLİNDE CİNSEL İLİŞKİYE GİRENLER 'SIĞINMACI' İDDİASI
Bebek sahilindeki iğrenç görüntüler hızla yayılınca sosyal medyada binlerce yorum yapıldı. Cinsel ilişki görüntülerindekilerin sığınmacılar olduğu iddia edildi. Bu konu üzerinden infial yaratacak paylaşımlar art arda geldi.

BEBEK SAHİLİNDEKİ İĞRENÇ GÖRÜNTÜLERE SORUŞTURMA
İstanbul Boğazı'nda çekilen iğrenç görüntüler sonrası İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Bebek sahilinde hayasızca davranış sergileyerek cinsel ilişkiye giren şahıslar hızla tespit edildi ve gözaltına alındı.

BEBEK SAHİLİNDE CİNSEL İLİŞKİYE GİREN ŞAHISLAR SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI
İstanbul Boğazı'ndaki cinsel ilişki olayını gerçekleştiren Ö.K.'nın 'Uyuşturucu kullanmak, çocuk istismarı, görevli memura mukavemet' gibi suçlardan 11, C.M.T.'nın ise 'Hayasızca Hareket, Kasten Yaralama' suçlarından 8 kaydı bulunduğu öğrenildi.

ÜÇÜNCÜ ŞÜPHELİ DE YAKALANDI
Valilikten yapılan son açıklamada ise bank üzerinde "uygunsuz vaziyette" yatan M.Ç. adlı şüphelinin güvenlik güçlerince yakalandığı kaydedildi.

İstanbul Beşiktaş'ta sahil kenarında bir bankta çıplak bir şekilde uyuyan ve vatandaşların tepkisini çeken Mahmut Çubukçu da gözaltına alındı. Çubukçu sağlık kontrolünün ardından Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Etiler Şehit Naci Soydan Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü.

Açıklamada, yapılan inceleme sonucunda şüphelinin, "kasten yaralama, hırsızlık, güvenlik güçlerine mukavemet ve kumar oynanması için imkan sağlama" suçlarından 6 suç kaydı bulunduğunun tespit edildiği aktarıldı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Sosyal medya da uygunsuz ve çıplak vaziyette bank üzerinde yatan şahsın yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda olayın şüphelisi olan *Mahmut ÇIBUKÇU (1985 beşiri/BATMAN)* isimli şahıs biz görevlilerce Ortaköy Camii civarında yakalanması yapılmıştır.

Şahsın şuç kayıtları :
1-2015- Beyoğlu karaköy pm.
2-2016- Göktürk pm. Mukavemet
3-2016-Beyoğlu kasımpaşa pm.şüpheli
4-2016- Marmaris pm. Kasten yaralama
5-2020- Fatih şehremini pm. Açıktan hırsızlık
6-2021-Batman Beşiri pm.kumar oynanması için imkan sağlama şüpheli

Yapılan mülakatlarda şüpheli şahsın aklen malül olduğu tarafımızca değerlendirilmiş olup adli işleme başlanmıştır.

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN BEBEK SAHİLİNDEKİ UYGUNSUZ GÖRÜNTÜLERLE İLGİLİ AÇIKLAMA
İstanbul Valiliği de Bebek sahilindeki cinsel ilişki görüntüleri ile ilgili açıklama yaptı.

Uygunsuz görüntülerle ilgili yapılan açıklamada, "30 Mayıs 2022 Pazartesi günü Beşiktaş ilçemiz Bebek sahilinde Ö.K ve C.M.T.'nin halka açık alanda alenen hayasızca harekette bulundukları tespit edilmiştir.

Güvenlik güçlerimizce yakalanan şahıslar hakkında "Hayasızca Hareket" suçundan adli soruşturma başlatılmıştır. Yapılan incelemede, şüpheli Ö.K.'nın aralarında 'Uyuşturucu kullanmak, çocuk istismarı, görevli memura mukavemet' gibi suçlardan 11, şüpheli C.M.T.'nın ise 'Hayasızca Hareket, Kasten Yaralama' suçlarından 8 kaydı bulunduğu anlaşılmıştır." denildi.