Son dakika: Şişli'de bir evde 3 kişi ölü bulundu! Eski sevgilisini ve ev arkadaşını vurup...

Son dakika haberleri... İstanbul'da Şişlİ Fulya'da bir apartman dairesinde biri kadın 3 kişi ölü bulundu. Polis ilk incelemesi sonucu Y.S.B. adlı saldırganın, eski kız arkadaşı Beril Varol ile birlikte yaşadığı Ömer Akın'ı öldürdükten sonra intihar ettiğini belirledi.

Giriş Tarihi 27 Mayıs 2022, 10:18 Güncelleme 27 Mayıs 2022, 16:21
Son dakika: Şişli’de bir evde 3 kişi ölü bulundu! Eski sevgilisini ve ev arkadaşını vurup...

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da Şişlİ Fulya'da bir apartman dairesinde biri kadın 3 kişi ölü bulundu.

SİLAH SESLERİ DUYULDU
Fulya'daki 4 katlı binanın en üst katındaki daireden sabah saatlerinde silah sesleri duyuldu.

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. İçeriye giren polis ekipleri, biri kadın 3 kişinin cansız bedenleriyle karşılaştı.

Ekiplerin olay yerinde incelemesi sürüyor. Bina önüne gelen ölenlerin yakınları göz yaşlarını tutamadı.

Polis olay yerinde bulunanların ifadesine başvurdu. İlk inceleme sonucu Yavuz Selim Bektaş Yavuz Selim Bektaş (34) adlı saldırganın, eski kız arkadaşı olduğu belirtilen Beril Varol (28) ile birlikte yaşadığı Ömer Akın'ı (29)' öldürdükten sonra intihar ettiğini belirlendi.



Ömer Akın

Beril Varol'un Yavuz Selim Bektaş'tan tehdit aldığı iddiasıyla emniyete şikayetçi olduğu, geçtiğimiz yıl Y.S.B. hakkında uzaklaştırma kararı çıkarıldığı fakat uzaklaştırma kararı süresinin Aralık 2021 tarihinde bittiği öğrenildi.

İddialara göre; uzaklaştırma kararı bitene kadar eski sevgilisi Berke Varol'un yanına hiç uğramayan ve rahatsız etmeyen Yavuz Selim Bektaş'ın eski sevgilisinin erkek arkadaşıyla birlikte yaşadığını öğrenince olayı planladığı ve çifte cinayeti işledikten sonra cinayet ettiği ifade edildi.

Polis ekipleri olay nedeniyle çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Cumhuriyet Savcısı ile olay yeri inceleme ekiplerinin dairedeki incelemeleri sürüyor.

Sabah'ın aktardığına göre hayatını kaybeden Varol'un İBB'de görevli mühendis olduğu öğrenildi.

Ömer Akın'ın cenazesini teslim almak için Adli Tıp Kurumu'na Ömer Akın'ın ağabeyi Gökhan Akın geldi. Ömer Akın'ın Gebze'de defin edileceği öğrenildi.

"SABAH İŞE GİDERKEN KAPI ARKASINDA BEKLEMİŞ YA DA ZORLA GİRMİŞ"
Öldürülen Ömer Akın'ın ağabeyi Gökhan Akın, "Ömer'in ağabeyiyim ben. Sabah işe giderken, adam ya kapıda beklemiş ya da zorla içeri girmiş. Onun hakkında uzaklaştırma kararı aldırmışlardı. Yakın zamanda bitti o uzaklaştırma kararı. Komşular sesleri duyunca bağırmışlar, o sırada silah sesleri duyulmuş. Kapıyı da arkadan kilitlemiş. Bir de not bırakmış 'Yaşadığımı yaşadım' gibi bir şey yazmış" dedi.

"ARALARINDA DUYGUSAL BİR DURUM YOK"
Gökhan Akın, "Kardeşimin Beril ile sevgililikleri yok. Orası pahalı bir muhit okullarına yakın olsun diye ortak ev tutuyorlar. Sadece kirayı bölüşüyorlar. Aralarında duygusal bir durum yok. Benim 7-8 ay önce olaydan haberim vardı. Hatta ben 'Uzaklaştırma kararı aldırırsanız korkar bir şey yapamaz' dedim. Öyle de olmuştu. 3 ay önce uzaklaştırma kararı bitince yeniletmemişler. Çocuk da takılmış herhalde, psikopat. Anne babalar nasıl böyle çocuklar da yetiştiriyor. Çocuklarını hiç takip etmiyorlar, 'benim çocuğum kime zarar verir' diye takip etmiyorlar. Benim kardeşim 29 yaşında İTÜ'de asistanlık yaparken, doktorasını yapıyordu.Hiç alakası olmayan bir şekilde bir cani yüzünden kardeşim gitti. Ben ağabeyiyim belki zor olsa da atlatırım ama ya annem..." dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN