Evli iki çocuk babası sapıktan 14 yaşındaki kıza iğrenç mesajlar: Çıplak fotoğraflarını at

14 yaşındaki kızını taciz eden sapığı yakalamak için anne dedektif gibi iz sürdü. Tacizciyle kızıymış gibi konuşup markete 50 lira bırakmasını isteyen anne, kamera görüntülerini izleyince gözlerine inanamadı. Tacizci, evli ve iki çocuk babası komşuları çıktı. Menderes Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede ‘çocuğa karşı cinsel taciz’ suçundan Danacı’nın 9 aydan 4.5 yıla kadar hapsi istendi.

Giriş Tarihi 24 Nisan 2022, 16:59 Güncelleme 24 Nisan 2022, 17:09
Evli iki çocuk babası sapıktan 14 yaşındaki kıza iğrenç mesajlar: Çıplak fotoğraflarını at

İÇİNDEKİLER

İzmir'de bir çocuk annesi ev hanımı Sevilay B.'nin (32) 14 yaşındaki kızı Z.B.'ye Instagram üzerinden tacizde bulunan komşusu Ali Danacı'yı (37) kızıymış gibi konuşarak gönderdiği markette yakalatması gündem oldu.

Menderes Cumhuriyet Başsavcılığı şüpheli Ali Danacı hakkında yürüttüğü soruşturmayı tamamladı.

Danacı'nın 'çocuğa karşı cinsel taciz' suçundan 9 aydan 4.5 yıla kadar hapsi istendi.

Danacı önümüzdeki günlerde Menderes Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak. İddianamede Ali Danacı'nın Z.B.'ye 'arda.k3820' ile 'aliozdemir8211' kullanıcı isimli hesapları kullanarak "yüzünü göster Z. Rahat bir şeyler giy gel. Üstüne rahat bir şey giy. Sana çok aşığım. Bir yere para bırakayım. Sen bana karşılığında çıplak fotoğraflar at" şeklinde cinsel saik ile mesajlar gönderdiği belirtildi.

Sabah'ın haberine göre, şüpheli Ali Danacı'nın mesajları zincirleme şekilde posta veya elektronik haberleşme araçlarının sağladığı kolaylıktan faydalanmak suretiyle çocuğa karşı cinsel taciz suçunu işlediğinin mağdur iddiasıyla uyumlu mesaj kayıtları, tanık anlatımlarıyla anlaşıldığı ifade edildi.

Konuşan anne Sevilay B., "Kızımı taciz eden şüpheli hakkında dava açılması üzüntümüzü bir nebze olsun azalttı. Şimdi sapık adalet önünde hesap verecek. Çabalarımız sonuçsuz kalmadı. Sapığın yaptıkları da yanına kar kalmadı.

Adalete güveniyorum. Sapığın en ağır cezaya çarptırılmasını istiyorum. Hak ettiği cezayı alırsa bir daha kimseye tacizde bulunamaz. Bu ona en büyük ders olur" dedi.