Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'ndan “Botox yaptırmak günah mı?” sorusuna cevap

Prof. Dr. Hatipoğlu, atv ekranlarında “Botox yaptırmak günah mı?” sorusuna ilginç bir cevap verdi: İnsanın yüzü, gülümsemesi, mimikleri kendine ait. Allah öyle yaratmış. Botox yaptıranlar birbirine benziyor. Yaptırmayın.”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Nisan 2022 Güncelleme 07 Nisan 2022, 06:59
Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’ndan “Botox yaptırmak günah mı?” sorusuna cevap

İÇİNDEKİLER

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur programlarıyla atv ekranlarında canlı yayında izleyicisi ile buluşuyor.

Önceki gün iftarda stüdyoda bulunan Mehmet Akçay ' Erkekler kaş aldırıyor, manikür pedikür yaptırıyor günah mı?' sorusunu sordu.

Nihat hoca "Kaş aldırmak, yoldurmak doğru değil... Ama bazen yaşlı olunca mesela benim yaşım 66 yaşındayım az değil kaşım uzayabiliyor bazen berber orayı görünce makası gönderiyor hemen oraya doğru napıyorsun deyinceye kadar bakıyorsun 1-2 kıl koparmış oluyor. Hormonal bir bozukluk yoksa kaşı olduğu gibi bırakmakta fayda var. Diyelim ki bir kıl çok aşırı uzadı o alınabilir. Botoksta öyle botoks yapan insanlara bakıyorsunuz yanlış anlamayın onlara bir şey dediğim yok hepsinin yüzü birbirine benziyor. Bunu küçümsemek, alay etmek için söylemiyorum. İnsanın yüzünün şekli, gülümsemesi, jest mimikleri herkesin kendine ait Allah onu öyle yaratmış. Benim tavsiyem olduğu halde bırakılması..." cevabını verdi.




Botox sonrası jest de mimik de kayboluyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN