Beyaz Türkler Miami’ye akın etti! Gizemli bir isim yeni tamamlanan rezidansın çatı katına 17 milyon dolar ödedi

Türkler, Miami’ye akın etti. Bölgede şimdiye kadar 100 bin Türk vatandaşının ev sahibi olduğu belirlendi. Gizemli bir isim, yapımı yeni tamamlanan Armani Casa isimli rezidansın çatı katına tam 17 milyon dolar ödedi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mart 2022 Güncelleme 28 Mart 2022, 06:58
Beyaz Türkler Miami’ye akın etti! Gizemli bir isim yeni tamamlanan rezidansın çatı katına 17 milyon dolar ödedi

İÇİNDEKİLER

Beyaz Türkler, ABD'yi yeniden fethetti! Gözlerini Miami'ye dikti! Yatırımlarını yurt dışında değerlendirmek isteyen ünlü isimler, özellikle tatillerde sıkça tercih ettikleri Florida'ya akın etti. Şu ana kadar bölgede 100 bin Türk'ün ev aldığı belirlendi. Milyon dolarlık yatırımlarıyla Miami'yi hareketlendiren Türkler, yabancı basının da ilgisini çekti. ABD basını, Miami'de artık neredeyse Türkçe konuşulduğunu ve Türk müziklerinin bile dinlendiğini söyledi. Hal böyle olunca, bölgede Türk emlakçı sayıları bile yükseldi! Emlakçılar, kalabalık Türk ailelerinin genellikle sahil kesimlerini tercih ettikleri ve çok odalı lüks villaları ya da rezidans dairelere yöneldiklerini söyledi. Türklerin en çok tercih ettiği yapıların başında ise Güney Florida'daki rezidans Armani Casa geldi. Lüks rezidansın çatı katı dairesini satın alan gizemli Türk tam 17 milyon dolar ödedi!



Armani casa'nın çatı katı dairesi 17 milyon dolara bir Türk'e satıldı.



İŞTE O ÜNLÜLER
Ceyda Ateş ve eşi Buğra Toplusoy, yıllardır Miami'de yaşıyor.



Şükran Ovalı ve Caner Erkin çifti de geçtiğimiz yıllarda Miami'den ev aldı.



Sosyetenin ünlü isimlerinden Siren Ertan ve Etel Baler, sık sık Miami'ye seyahat ediyor. İki isim de lüks evlerinde konaklıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN