Ünlü Psikiyatri Uzmanı Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun terapi ücretini duyanların psikolojisi bozuldu!

Psikiyatri Uzmanı Dr. Gülseren Budayıcıoğlu, hastalarının hayatlarını kitap yaptı. Ekrana taşınan o hikayeler reyting rekoru kırdı! Ünlü hekimin terapi ücreti de katlandı! 20 dakikası bin 200 liraya çıktı! 2023’e kadar boş randevusu kalmadı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mart 2022 Güncelleme 23 Mart 2022, 06:59
Ünlü Psikiyatri Uzmanı Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun terapi ücretini duyanların psikolojisi bozuldu!

İÇİNDEKİLER

Ünlü psikiyatrın terapi ücreti dudak uçuklattı. Psikiyatri Uzmanı Dr. Gülseren Budayıcıoğlu, Türkiye'nin ilk ve tek psikiyatri merkezini açtı. Hastalarının acılı hayatını kitaplaştırdı. Satış rekoru kıran kitaplardan uyarlanan hikayelerden yapılan diziler reyting rekorları kırdı! Bir anda popüler olan Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun seans ücreti dudak uçuklattı! Hastalarıyla 20 dakikalık terapi yapan Dr. Budayıcıoğlu'nun ücreti tam bin 200 liraydı! Ünlü psikiyatrın bir yıllık tüm randevularının dolduğu ortaya çıktı! Ünlü isimler başta olmak üzere pek çok kişinin tanıdık vasıtasıyla randevu bulmaya çalıştığı iddiası bile ortaya atıldı! Talep o kadar fazlaydı ki Budayıcıoğlu, hastaları merkezdeki diğer psikiyatrlara aktarmak zorunda kaldı! Öte yandan Madalyon Psikiyatri Merkezi'ndeki diğer doktorların seanslarının da 300 ila 650 lira arasında değiştiği ortaya çıktı!



HASTALARDAN TEPKİ
Dr. Gülseren Budayıcıoğlu, hastalarının yaşadıklarını kitaplaştırdı. O hikayelerden dizi yapıldı. Büyük tepki aldı. Hastaların, özel hayatlarının anlatılmasından rahatsız olduğu ortaya çıktı.



TWIİTER ÇALKALANDI
O parayı vereceğime Safiye gibi günde 50 saat ıspanak yıkarım daha iyi!
Ödemeyi yaptıktan sonra bende psikoloji kalmaz!
Evi dip köşe temizler bir güzel rahatlarım yine o parayı vermem.
Seans boyu verdiğim parayı düşünürüm.



Psikiyatri Uzmanı Dr. Gülseren Budayıcıoğlu, bu kez de aldığı tedapi ücretleriyle gündemde...

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN