İstanbul Zeytinburnu'nda silahlı kovalamaca! Arkadaşını vuran kişiye silah çekip peşine düştü

İstanbul Zeytinburnu'nda gündüz vakti görenleri şoke eden bir olay meydana geldi. Bir kişi sokak ortasında takip ettiği Emrah K.'ye kurşun yağdırdı. Bu sırada Emrah K.'nin yanında olan arkadaşı da silahını çekirip saldırganı kovaladı.

Giriş Tarihi 04 Şubat 2022, 19:37 Güncelleme 04 Şubat 2022, 19:49
İstanbul Zeytinburnu’nda silahlı kovalamaca! Arkadaşını vuran kişiye silah çekip peşine düştü

İÇİNDEKİLER

Zeytinburnu'nda bir kişi sokak ortasında takip ettiği Emrah K.'ye kurşun yağdırdı.

Bu sırada Emrah K.'nin yanında bulunan arkadaşı da saldırganı silahla kovaladı.

Kovalama anı ve çevredekilerin yaşadığı panik güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, saat 16.00 sıralarında Veliefendi Mahallesi'nde meydana geldi. Emrah K. ve arkadaşı sokakta yürürken arkalarından koşan bir kişi, elindeki silahla Emrah K.'ye 4 el ateş etti.

Şüpheli ateş ettikten sonra olay yerinden kaçmaya çalıştı fakat saldırı sırasında Emrah K.'nin yanında bulunan arkadaşı silahla saldırganı kovalamaya başladı. Olayı gören çevredekiler polise ve sağlık ekiplerine bilgi verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Emrah K.'nin baldırından ve kasığından yaralandığını belirledi.

Emrah K. sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken polis kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

SİLAHINI ÇIKARIP ONU KOVALADI
Olayın görgü şahitlerinden Murat Aktaş, "Yukardan iki kişi geliyordu. Arkadan da bir kişi sıktı bacaklarına. Yanından geçti koşarak aşağı doğru indi. Diğeri de silahını çıkarıp onu kovaladı. 3-4 el ateş edildi. Yaralının belinden aşağısına sıktılar herhalde hayatını kaybetmez" dedi. Olaydan sonra yaşanan kovalamaca çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.