Husumetli olan dayı ve yeğenlerin barış buluşmasında çatışma: 1'i arabulucu 2 kişi öldü

Ağrı’nın Patnos ilçesinde aralarında husumet olan dayı ve yeğenler uzlaşmak için ilçe merkezinde bir kahvehanede bir araya geldi. Gruplar arasında tartışma başlayınca silahlar çekildi. 15 dakika süren çatışmada 2 kişi yaşamını yitirdi. Çatışma anları ve ağlama sesleri cep telefonuna yansıdı.

Giriş Tarihi 29 Ocak 2022, 16:00 Güncelleme 29 Ocak 2022, 16:18
Husumetli olan dayı ve yeğenlerin barış buluşmasında çatışma: 1’i arabulucu 2 kişi öldü

İÇİNDEKİLER

Olay, Ağrı'nın Patnos ilçesi Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi.

Dayı ile yeğenlerin arasında 6 yıldır devam eden husumetin sona ermesi için buluşan Bilici ve Karahan aileleri arasında çatışma çıktı.

ÇATIŞMA 15 DAKİKA SÜRDÜ

Bir kahvehanede başlayan görüşme konuşmanın sertleşmesi ile yerini kavgaya bıraktı. Silahların çekildiği kavgada yaklaşık 15 dakika boyunca iki grup birbirine açtı. Olayda çıkan çatışmada kahvehanede Kemal Karahan ile aileleri barıştırmak için arabuluculuk yapan İdris Özkaya yaralandı.

İdris Özkaya

Olay yerine gelen 112 Acil Servisi ile hastaneye kaldırılan Özkaya, Patnos Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Olayın taraflarından Reşat Bilici ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Olayla ilgili 2 kişi de yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Bölgede geniş güvenlik önlemi alan güvenlik güçleri, çatışmaya katılanları gözaltına aldı.

Çatışma sırasında cep telefonuyla çekilen görüntülerde ise silah sesleri duyuldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN