Çocukların önünde 'met' kullanan aile serbest

2 çocuğun yanında uyuşturucu madde kullanan anne Sema E. ile yanındaki 2 kişi, yakalandı. Şahıslar, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Giriş Tarihi 25 Ocak 2022, 13:16 Güncelleme 25 Ocak 2022, 13:29
Çocukların önünde ’met’ kullanan aile serbest

İÇİNDEKİLER

Konya'da, 2 çocuğun yanında uyuşturucu madde kullanan anne Sema E. ile beraberindeki 3 kişini görüntüleri, sosyal medyada yayınlandı. Tepki toplayan görüntülere yönelik, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri geçti.

Ekipler, görüntülerin 1 yıl önce Selçuklu ilçesindeki bir evde çekildiğini belirledi. Görüntülerdeki kişinin anne Sema E. çocukları E.E. (5) ve S.E. (7) ile arkadaşları Ülkü C., Kasım D., Turan A. ve Harun D. olduğunu tespit edildi.

Görüntüleri çeken Sema E. ile arkadaşları Ülkü C., Kasım D. ve Turan A. adreslerinde gözaltına alındı. Turan A.'nın evinde ise 2 gram metamfetamin ve 2 gram esrar maddesi ele geçirildi. Harun D.'nin de yakalanması için çalışmalar sürüyor.

SERBEST BIRAKILDILAR

Gözaltına alınan Sema E., Ülkü C. ve Kasım D. hakkında 'uyuşturucu madde kullanma' suçundan işlem yapıldı. 3 kişi, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Turan A. ise 'uyuşturucu madde ticareti yapma' suçundan sevk edildiği mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.