Avukat Dilara Yıldız polis koruması önünde eski nişanlısı tarafında katledildi!

Dehşet veren olay. Avukat Dilara Yıldız, polis ve korumasının gözü önünde katledildi. Eski nişanlı olan katil, tetiği telefonla bir kişiyle konuştuktan sonra çekti!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ocak 2022 Güncelleme 25 Ocak 2022, 06:59
Avukat Dilara Yıldız polis koruması önünde eski nişanlısı tarafında katledildi!

İÇİNDEKİLER

Tuzla'da eski nişanlısı Oktay Dönmez (29), tarafından öldürülen 29 yaşındaki avukat Dilara Yıldız cinayetinin görüntüleri ortaya çıktı. Kamera kayıtlarına göre, polis karakoluna yakın bir yerdeki restoranda oturan Dönmez, Yıldız ve Yıldız'ın eski bir müvekkili olan kişi, bir süre konuştuktan sonra tartışma yaşandı. O sırada katil zanlısı, kendisini telefonla arayan bir kişiyle konuşurken, Yıldız başını ellerinin arasına alıp kısa süreli bir şok yaşadı. Konuşma sonrası zanlı ayağa kalktı, silahını çekip karşısındaki korumayı hedef aldı. O sırada avukat Dilara Yılmaz, eline sarıldı. Katil genç, avukatı yere itip üzerine kurşun yağdırdı. Bu sırada koruma kaçtı, canını kurtardı. Silah sesine gelen polisler, katil genci yere yatırıp yakaladı.



MAFYA BAHANESİ
Cani Oktay Dönmez, "Olay günü mekana mafya kılıklı 2 adam geldi. Silahlı olduklarını düşündüm. Karşımda oturan adam ayağa kalkınca bana sıkacağını düşündüm. O anda Dilara panikledi, ben de cinnet geçirdim" diye ifade vedi.



1) Cep'e baktı silahı çekti.



2) Katile engel olmak istedi.



3) Acımadan kurşunladı.



4) Koruması hemen kaçtı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN