Aşklarını tüm dünyanın konuştuğu çift müjdeli haberi sosyal medyada duyurdu!

Antalyalı Mürsel Mistanoğlu, ABD’li Anna Campisi’ye ilk görüşte vuruldu! Aşkı için ABD’ye taşınıp yuvasını kurdu. Aşklarıyla dünyanın konuştuğu ikili, önceki gün müjdeli haberi duyurdu: Bebeğimiz olacak!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ocak 2022 Güncelleme 23 Ocak 2022, 06:58
Aşklarını tüm dünyanın konuştuğu çift müjdeli haberi sosyal medyada duyurdu!

İÇİNDEKİLER

Aşk ne mesafe ne de engel tanıdı! AntalyaMürsel Mistanoğlu, 2020 yılında Facebook'taki bir arıcılık grubunda Nebraskalı Anna Campisi ile tanıştı! Uzun süre mesajlaşan ikili, birbirinden hoşlandı. Hızlıca bir seyahat planı yapıldı. Anna, soluğu Antalya'da aldı. İkili, dört ay boyunca gezdi, dolaştı ardından nişanlandı. Ancak Mürsel'in ailesi, evlilik dışı 3 çocuğu bulunan Anna'yı kabul etmediğini açıkladı! Buna rağmen aşkından vazgeçmeyen genç adam, soluğu ABD'de aldı. Sevdiği kadınla evlenip hiç bilmediği ülkede yepyeni bir hayata başladı. İkilinin aşkı, ABD'deki gazetelerde manşetlere taşındı. Herkes, Anna ve Mürsel'in aşkını örnek aldı. Anna, sevdiği adam için Türk yemeklerini de öğrenmeye başladı. Kuru fasulye ve mercimek çorbası pişirdi, baklava bile açtı!



MAYISTA DOĞACAK
Sosyal medya hesabından aşk ve mutluluk dolu paylaşımlar yapan ikili, önceki gün müjdeli haberi açıkladı. Anna, 22 haftalık hamile olduğunu ve mayısta bebeklerinin doğacağını paylaştı. Fotoğrafın altına tebrik yorumları yağdı. Çiftin bebek haberi ABD ve İngiltere basınında geniş yer aldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN