Büyük tehlike! Covid-19 en çok erkekleri tehlikeye attı

COVİD-19, en çok erkekleri üzdü! ABD’li bir adamın şikayeti tıp dünyasını bile hayrete düşürdü: Hastalığı atlattıktan sonra penisim 2.5 santim küçüldü. İşte sizler için derlediğimiz 14 Ocak tarihli TAKVİM gazetesi yurttan ve dünyadan haberler...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ocak 2022 Güncelleme 14 Ocak 2022, 07:01
Büyük tehlike! Covid-19 en çok erkekleri tehlikeye attı

İÇİNDEKİLER

COVİD-19, yüzyılın felaketi olarak tarihe geçti! Virüsün yan etkileri doktorları bile şaşkına çevirdi. Salgının en ilginç haberiyse ABD'den geldi. 30'lu yaşlarda olduğu bilinen ancak ismi açıklanamayan bir adam, COVİD-19 geçirdikten sonra penisinin 2.5 santimetre küçüldüğünü iddia etti! Hastalık sonrası ereksiyon sorunu yaşayan talihsiz adam, tedavi sonrası şikayetlerinin azaldığını dile getirdi. "Bu durum, özgüvenimi olumsuz etkiledi" dedi. ABD'li ürolog Ashley Winter, virüsün kan akışını etkilediğini bu nedenle de cinsel organda hasar oluşabileceğini söyledi. Pek çok erkekte benzer sıkıntıların görülebileceğini sözlerine ekledi.



OĞLUNU AFFETMEDİ
İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in oğlu York Dükü Prens Andrew, yıllar önce ABD'de Virginia Roberts adlı 17 yaşındaki kıza cinsel istismar uyguladığı iddiaları nedeniyle tüm askeri unvanları ve kraliyet himayeleri elinden alındı. Dava ABD'de devam ederken, Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamada, "Kraliçe'nin onayı ile York Dükü'nün askeri unvanları ve Kraliyet himayeleri Kraliçe'ye iade edildi. Davası sivil bir vatandaş olarak sürecek" denildi.



ÇOK HAVALI
Portekizli futbolcu Ronaldo, 500 milyon dolarlık servetiyle en çok kazanan sporcuydu! Bu kez sevgilisi Georgina Rodriguez'e yaptığı jestle konuşuldu! İkili, 27 milyon dolarlık özel jetlerine atlayarak bir gecelik konaklama ve akşam yemeği için Madrid'e uçtu. Michelin yıldızlı restoranda yemek yiyen çiftin seyahati gündem oldu!



EN BABA SEVİNÇ
İstanbul'da Serkan Özübek (47), bir çocuğun hayatını değiştirmek istedi. 3 yıl önce, 2.5 yaşındaki Okan'ı evlat edindi. Türkiye'nin evlat edinen ilk bekar babası olarak tarihe geçti. Duygularını şöyle ifade etti: Bir gecede 2.5 yaşında oğlunuz oluyor. Okan geldikten sonra mutluluğuma mutluluk katıldı.



KAZAK İNGİLİZ'İ
Kazakistan'da 162 kişi, 420 milyar dolar olan ülke servetinin yüzde 55'ine sahip olduğu anlaşıldı. Nazarbayev'in kızları, damadı, torununun İngiltere'de 50'ye yakın malikanesinin olduğu ortaya çıktı. Kazak iş adamlarının İngiltere'de büyük yatırımlar yaptığı hatırlatıldı. Paralarını da İngiliz bankalarına taşıdı. Nazarbayev'in danışmanı eski Başbakan Tony Blair de para transferi konusunda Kazak işadamlarına kolaylık sağladı!



LİSTEDEKİ BAZI İSİMLER!
MATVEY YOZHİKOV: Serveti 7.6 milyar dolar
VLADİMİR KİM: Serveti 4.6 milyar dolar
OLEG NOVACHUK: Serveti 4.5 milyar dolar
BULAT UTEMURATOV: Serveti 3.4 milyar dolar
VYACHESLAV KİM: Serveti 3.3 milyar dolar
DZHAMBULAT SARSENOV: Serveti 3.1 milyar dolar
ALİJAN İBRAGIMOV: Serveti 2.9 milyar dolar
MİKHAİL LOMTADZE: Serveti 2.8 milyar dolar
DİNARA KULİBAEVA: Serveti 1.3 milyar dolar



FOTO-ŞOK!
Ankara'da vereceği konser öncesi Anıtkabir'e tekerlekli sandalyeli olarak giden şarkıcı Bülent Ersoy'a, görevli subaylar eşlik etti. Yağmurdan korunması için bir subay, şemsiye açtı. Çekilen fotoğrafın sosyal medyadan yayınlanması üzerine çok sayıda kişi "Bülent Ersoy şehit yakını mı, gazi mi" diyerek tepki gösterdi. Bazıları da bunun insani bir durum olduğunu belirtti. Bu tartışmalar üzerine MSB, konu ile ilgili inceleme başlatıldığını bildirdi.



İHMALLER ZİNCİRİ
İstanbul Şişli'de Aybüke Bayır (6), şofbenden sızan gazdan zehirlenerek can verdi. Ev sahibinin kombi bakımını yaptırmadığı, apartman yöneticilerinin ise bacalarını kapattığı belirlendi. 3 sanık hakkında 15 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.



BORÇ İÇİN YAKMIŞ
Ordu'da Erkan Emiroğlu, eski eşi Elvan Sözkesen'in üzerine kapı önünde yanıcı madde jel döküp ateşe verdi. Kadını verdiği borç parayı geri almadığı için yaktığını söyledi. Tutuklanarak cezaevine gönderildi.


114 MİLYON DEVRETTİ
6 bilen çıkmayınca 114 milyon 207 bin lira devretti. 5 bilenler 27'şer bin lira, 4 bilenler 410'ar lira, 3 bilenler 23'er lira, 2 bilenler ise 2 lira 95'er kuruş kazandı.



'CİN'AYET ANKARA'DA
Özge Nur T. (30) psikolojik sorunlar yaşadı. Eşi Z.T. ile kayınvalidesi cin çıkaracağını söyleyen bir şarlatana inandı! Anne-oğul, genç kadının sırtına oklava ile 100 defa vurup hacamat yaptı. Ağır yaraladı. İç kanamadan ölümüne yol açtı.



'PİSİ' PİSİNE
Gökalp Sarı, kedisini de alıp otobüsle yola çıktı. Bir köpekle aynı bagaja konulan hayvan ölünce dava açtı: Kedimi o köpek parçaladı.



KALBE 2. ŞANS
Türk bilim adamı Dr. Levent Beker, kalp krizini önceden haber veren bir cihaz yaptı. 'İkinci Şans' adını verdiği buluşa 2.5 milyon euro destek aldı.

ETSİZ LAHMACUN
Bursalı pideci, veganlar için etsiz lahmacun yaptı. Mantar, mısır, patlıcan, ıspanak, pırasa ve zeytinli ürüne "Vegancun" adını taktı.

ANTİFİRİZ ZEHİRLEDİ
KonyaKulu'da S.A, arkadaşlarıyla iddialaştı. "Bir zararı olmaz" diyerek bir bardak antifrizi yuvarladı. Gözünü hastanede açtı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN