Ordu Fatsa'da Elvan Sözkesen, 10 yıllık eşi Erkan Emiroğlu tarafından yakıldı

Ordu Fatsa’da 2 çocuk annesi Elvan Sözkesen, 10 yıllık eşi Erkan Emiroğlu’dan ‘kendisine şiddet uyguladığı’ gerekçesiyle ayrılık kararı aldı. Çılgına dönen adam, eşini kimyasal jelle ateşe verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ocak 2022 Güncelleme 13 Ocak 2022, 06:59
Ordu Fatsa’da Elvan Sözkesen, 10 yıllık eşi Erkan Emiroğlu tarafından yakıldı

İÇİNDEKİLER

Elvan Sözkesen, sürekli dayak yediği eşinden ayrılmaya karar verdi. 5 aylık süreç sonunda mahkeme çiftin ayrılmasına karar verdi. O andan itibaren çılgına dönen Erkan Emiroğlu, tehditlere başladı.

2 gün önce adliyeye giderek şikayette bulunan genç kadın, bugün çocuklarını okula bıraktıktan sonra evine geldi. Uzaklaştırma kararı işlemleri için adliyeye gitmek üzere evinden çıkan kadın, bu sırada kendisini takip eden eski eşi Erkan Emiroğlu ile karşılaştı. Eski eşi kadının yanına gelerek su istedi. Bu sırada yanında getirdiği jel tutuşturucuyu kadının arkasından üzerine döken Erkan Emiroğlu, onu ateşe verdi. Alevler içinde kalan genç kadın çığlık atarak komşularından yardım istedi. Komşuları tarafından banyoya götürülerek suyla söndürülen genç kadın ölümden döndü. Talihsiz kadın, "Üzerime sıvı bir şey attı. Sonra da bir şey alevlendi. Hayatım karardı" dedi.