Aydın Kuşadası'nda 100 yıllık ahşap ev cayır cayır yandı

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, Kaleiçi bölgesindeki 100 yıllık olduğu belirtilen 2 katlı ahşap ev, çıkan yangında kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedeni için araştırılma başlatılırken polis bir şüpheliyi gözaltına aldı.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Takvim'i Google'a ekleyin, doğru kaynaktan haberi alın!
Aydın Kuşadası'nda 100 yıllık ahşap ev cayır cayır yandı

Camikebir Mahallesi'nde turistik iş yeri, kafe ve restoranların bulunduğu Kaleiçi bölgesindeki 2 katlı ahşap evde, saat 13.30 sıralarında yangın çıktı.

Aydın Kuşadası'nda 100 yıllık ahşap ev cayır cayır yandı-2

Alevler, binanın yapımında kullanılan ahşap malzeme nedeniyle kısa sürede yayıldı.

Aydın Kuşadası'nda 100 yıllık ahşap ev cayır cayır yandı-3

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye araçlarıyla Kaleiçi'nin sokaklarının dar olması nedeniyle evin bulunduğu 7 Eylül Sokak'a ulaşımda güçlük yaşandı.

Aydın Kuşadası'nda 100 yıllık ahşap ev cayır cayır yandı-4

Sokağa ulaşan ekipler, alevlere, binanın bitişiği ve karşısındaki diğer evlerin çatılarına çıkarak suyla müdahale etti.

Aydın Kuşadası'nda 100 yıllık ahşap ev cayır cayır yandı-5

Yangın, itfaiyecilerin uzun uğraşları sonunucu diğer iş yerleri ile karşısındaki Kaleiçi Camii'ne sıçramadan söndürüldü.

Aydın Kuşadası'nda 100 yıllık ahşap ev cayır cayır yandı-6

Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı, polis şüpheli A.T.'yi gözaltına aldı.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler