Almanya'da sevgilisinden ayrılmak isteyen Derya Seyhun katledildi

Almanya’da yaşayan Derya Seyhun, sevgilisinden ayrılmak istedi. Çılgına dönen Türk sevgili, Derya’yı ve oğlu Ali’yi öldürdü, cesetleri de Ren Nehri’ne attı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Kasım 2021 Güncelleme 20 Kasım 2021, 07:02
Almanya’da sevgilisinden ayrılmak isteyen Derya Seyhun katledildi

İÇİNDEKİLER

Köln korkunç bir cinayete ev sahipliği yaptı. Derya Seyhun, Köln'de tanıştığı kendisi gibi Türk olan erkek arkadaşıyla çocuğu olduktan sonra tartışma yaşamaya başladı.



Erkek arkadaşı ve ailesi tarafından istenmeyen genç kız, kendi ailesinin desteğiyle çocuğunu dünyaya getirdi. Ali Şakir adını verdiği oğlunu Alman vatandaşı annesi, babası ve iki kız kardeşiyle birlikte büyüten Derya, ayrılmak istediğini söyledi. Çılgına dönen sevgilisi, önce Derya Seyhun'u bıçakladı. Öldükten sonra kendi oğlu Ali'yi de öldürdü. Cesetleri de Ren Nehri'ne attı. Köln polisi dün, annenin eski erkek arkadaşı ve çocuğun babası olduğu belirtilen 24 yaşındaki adı açıklanmayan Türk genci gözaltına aldı. Savcılık, cinayet şüphesiyle tutuklama emri başvurusunda bulunduklarını duyurdu. Köln Savcılık Sözcüsü Ulrich Bremer, "Cinayetin Niehl Limanı'nda işlendiğini düşünüyoruz. Anne ve oğlu son olarak 14 Kasım'da zanlı ile burada görüldü. Gözaltına alınan şüpheli, cinayeti reddediyor" dedi. Köln polisi, 40 farklı bölgedeki kameraların incelendiğini ve Derya Seyhun ile sevgilisinin tartışmalarının detaylarının ortaya çıkacağını açıkladı.