Ukraynalı model Anzelika Srabiants'in yaşamını yitirdiği korkunç olayda yeni gelişme! Video somut delil

Ukraynalı model Anzelika Srabiants, balkondan düşerek can verdi. Cinayet şüphelisi Burak Ercan, emniyette “Taksici Mustafa A.’nın aracıyla eve döndük” dedi. Adliyede ise “Gelen taksici Anzelika’nın uyuşturucu aldığı kişiydi” şeklinde değiştirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Kasım 2021 Güncelleme 03 Kasım 2021, 07:00
Ukraynalı model Anzelika Srabiants’in yaşamını yitirdiği korkunç olayda yeni gelişme! Video somut delil

İÇİNDEKİLER

İstanbul Ataşehir'de geçen haziran Ukraynalı model Anzelika Srabiants (33), köpek eğitmeni erkek arkadaşı Burak Ercan (32) ile yemek yedi. Eve dönüş yolunda aralarında tartışma yaşandı. Sancaktepe'deki evde de devam etti. Model, 5. kattaki evin Fransız balkonundan aşağı düşerek hayatını kaybetti. Burak Ercan'ın ise dehşet anlarını kayda aldığı belirlendi.

Ercan'ın, "Bak ben bir şey yapmıyorum, come, come, come" dediği duyulurken, talihsiz kadının ise "lütfen" anlamına gelen "please" dediği anlar ve çığlıklar dikkat çekti. Talihsiz kadının yere düştüğü andaki çıkan ses ise adeta hafızalara kazındı. Ercan, "kasten öldürme" suçundan tutuklandı. Hakimlik bu videoyu somut delil olarak kaydetti.

ONU TUTTUM OLMADI
İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın bir soruşturma daha yürütüldüğü ortaya çıktı. Ercan'ın ifadelerindeki çelişki gözler önüne serildi. Ercan emniyette, "Taksici Mustafa A.'nın aracıyla eve döndük" dedi. Adliyede ise, "Gelen araç Anzelika'nın uyuşturucu aldığı kişiydi" şeklinde çelişkili bir ifadeye gitti. Kız arkadaşının kendisini aşağıya attığını ancak kendisinin onu tuttuğu yönünde yine tutarsız bir ifadeye imza attı. Savcılık, "Taksicinin ikametinde ve üzerinde uyuşturucu madde de ele geçirilmedi" görüşünü bildirdi. Hakkında takipsizlik kararı verdi. Seda Nur GÜNAYDIN