Haydarcan Kılıçdoğan'ı öldüren tacizci şüpheliler kıskıvrak yakalandı! Suç aleti kayıp...

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde 14 yaşındaki 2 kız çocuğunu sözlü olarak taciz eden şahıslardan korumak isterken öldürülen Haydarcan'ın şüphelileri kıskıvrak yakalandı. Yakalanan 2 şüpheli çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince 'Kasten adam öldürmeye teşebbüs' ve 'Kişinin huzur ve sükununu bozma’ suçlarından tutuklandı.' Olayın gerçekleştiği suç aletinin ise kayıp olduğu tespit edildi. İşte haberin tüm detayları...

Giriş Tarihi 03 Kasım 2021, 18:14 Güncelleme 03 Kasım 2021, 18:49
Haydarcan Kılıçdoğan’ı öldüren tacizci şüpheliler kıskıvrak yakalandı! Suç aleti kayıp...

İÇİNDEKİLER

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde , Haydarcan Kılıçdoğan'ın, sözlü tacize uğrayan 14 yaşındaki 2 kız çocuğuna yardım etmek isterken öldürülmesi ile ilgili soruşturma devam ediyor. Şüpheliler olaydan bir gün sonra tutuklanırken, suç aleti bıçağın kayıp olduğu öğrenildi.

Olay, geçen hafta pazar günü Yenimahalle ilçesi, Batıkent semtinde meydana gelmişti. Kafede doğum gününü kutlayan iki kız çocuğu, dışarıya çıkıp mahalledeki konsere giden Haydarcan Kılıçdoğan'dan iki kişinin tacizine uğradıklarını iddia ederek yardım istemişti. Kılıçdoğan, kızları taciz ettiği iddia edilen ve peşlerinden dışarıya çıkan Mert T. ile Yunus H.'yi uyarınca tartışma çıkmış, tartışma kavgaya dönüşmüştü. Kılıçdoğan 6 yerinden bıçaklanmış, çağrılan ambulansla Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Haydarcan Kılıçdoğan, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamamıştı. Olayın ardından Mert T. ile Yunus H. yakalanarak gözaltına alınmıştı.

ŞÜPHELİLER TUTUKLANDI
2 şüpheli, Haydarcan Kılıçdoğan kaldırıldığı hastanede yaşam savaşı verirken, olaydan bir gün sonra çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince 'Kasten öldürmeye teşebbüs' ve 'Kişinin huzur ve sükununu bozma' suçlarından tutuklandı. Haydarcan Kılıçdoğan ise olaydan 2 gün sonra yaşamını yitirdi. Şüpheliler hakkındaki soruşturmanın 'Kasten öldürme' suçuna dönüştürüldüğü, savcılığın Adli Tıp Kurumu'ndan rapor beklediği kaydedildi. Öte yandan her iki şüphelinin de ifadelerinde kavgaya karıştıklarını kabul ettikleri ortaya çıktı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN