Muğla'daki Oğuzhan Kemçin davasında yeni gelişme! Muhtar görevden alındı

Muğla Menteşe'de 7 Temmuz'da alkollü sürücünün çarptığı Oğuzhan Kemçin yaşamını yitirmişti. Olayla ilgili açılan davada dün yeni bir gelişme yaşandı. Olayı emniyet ve sağlık ekiplerine zamanında bildirmediği için ihmali olduğu iddia edilen Yeniköy Muhtarı Bayram Güner Menteşe Kaymakamlığı tarafından görevden alındı.

Giriş Tarihi 21 Ekim 2021, 14:53 Güncelleme 21 Ekim 2021, 14:53
Muğla’daki Oğuzhan Kemçin davasında yeni gelişme! Muhtar görevden alındı

İÇİNDEKİLER

Muğla'nın Menteşe ilçesinde 7 Temmuz günü alkollü sürücünün çarptığı bisikletli Oğuzhan Kemçin'in yaşamını yitirmesi olayıyla ilgili duruşmasında taraflar hakim karşısına çıktı. Oğuzhan Kemçin'e çarpan Mestan Göksal'ın, ailesi ve muhtar akrabası ile birlikte 3 kez olay yerine gittikleri halde 112'yi aramadıkları ortaya çıkmıştı. Oğuzhan Kemçin'in yaşamını yitirmesi olayıyla ilgili davada yeni gelişme yaşandı. Olayı emniyet ve sağlık ekiplerine zamanında bildirmediği için ihmali olduğu iddia edilen Yeniköy Muhtarı Bayram Güner Menteşe Kaymakamlığı tarafından görevden alındı.

112'YE HABER VERMEMİŞLERDİ
Oğuzhan Kemçin'in, ölümüyle ilgili olarak açılan davanın 3'üncü duruşmasında tanıklar dinlendi. Olay gecesi yaşananları anlatan tanık polis memuru T.K. , "Kadın oğlunun bisikletli bir çocuğa çarptığını söyledi. Çocuk çalılıkların arasında ayakları yukarı yani yola doğru yatıyordu. Yüzünde, göğsünde, kulak kısmında ve şakak kısmında kanama vardı. Altı boşluk olduğu için aşağıya inmem mümkün değildi. 112'ye haber vermediklerini söylediler. Olayın yarım saat önce olduğunu söylediler ve 112'ye haber vermemişlerdi. Niye haber vermedikleri içinde söylendim." dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN