Dünya basınına da manşet olan 'Kendini arayan adam' A Haber'e konuştu! 'O sensen biz kimi arıyoruz?'

Geçtiğimiz gün Bursa'nın İnegöl ilçesinde fıkralara konu olacak bir olay yaşandı. Kayıp ihbarı üzerine bölgeye giden arama ekiplerine katılan bir Beyhan Mutlu, aranan adamın kendisini olduğunu anladı. Olayın ardından dünya basınına da manşet olan Mutlu, detayları A Haber'e anlattı.

Giriş Tarihi 01 Ekim 2021, 22:19 Güncelleme 01 Ekim 2021, 22:19
Dünya basınına da manşet olan ’Kendini arayan adam’ A Haber’e konuştu! ’O sensen biz kimi arıyoruz?’

İÇİNDEKİLER

Bursa'nın İnegöl ilçesinde geçtiğimiz günlerde arkadaşlarıyla birlikte oturan Beyhan Mutlu sonrasında yanlarından ayrıldı.

Kendisinden haber alamayan arkadaşları durumu jandarmaya haber verdi.

KENDİSİNİ ARADI
UMKE ve İNDAK ekipleri ormanlık alanda Beyhan Mutlu'yu aramaya başladı. Arama 1 saat sürdü.

"O SENSEN BİZ KİMİ ARIYORUZ"
Şaşkınlık veren olay bir anda gündem oldu kendini arayan adam olarak ünlenen Beyhan Mutlu yaşadığı o günü A Haber'e anlattı.

Mutlu, "Özellikle bütün Türkiye'ye teşekkür ederim. Bütün dünyaya da teşekkür ederim. Akıl almaz bir şey oldu. Anlık bir meseleydi. Arkadaşlarla akşam takıldık. 2 saat sonra bir olay oldu aynı bizim kaldığımız bir yerde... Ama bilmiyorum tam ne olduğunu. Ben de kayıp var diye dışarı çıktım. Ben de adamlara takıldım. Kayıp ihbarını benim arkadaş yaptı. 15 dakika sonra onlara (arama ekibine) sordum kimi arıyorsunuz diye. Onlarda 'Beyhan Mutlu arıyoruz' deyince o adam benim dedim. "O sensen biz kimi arıyoruz" dediler. Öyle bir mücadele geçirdik bütün akşam. Olay böyle gerçekleşti." dedi.

DÜNYA BASININA MESAJ GÖNDERDİ!
Bu olayın dünya basınında haber olmasını ise Mutlu, "Boş ver dünyayı" sözleriyle esprili bir şekile yorumladı.

Beyhan'ın arkadaşları, bir yandan trajikomik olayın kahramanına kavuşmanın sevincini yaşıyor diğer yandan da arkadaşlarının başına gelen olayı gülerek anlatıyor.