Vedat Alexander, 33 yıl sonra gerçek ailesine kavuştu! Önce kebap yaptı, ardından Müslüman oldu

Vedat Alexander, 33 yıl sonra gerçek ailesine kavuştu. 19 kardeşi olduğunu öğrenince şok oldu! Babasının lokantasına koştu! Önce kebap yaptı, ardından Müslüman oldu..

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Eylül 2021 Güncelleme 21 Eylül 2021, 07:01
Vedat Alexander, 33 yıl sonra gerçek ailesine kavuştu! Önce kebap yaptı, ardından Müslüman oldu

İÇİNDEKİLER

Türkiye'yi ekrana kilitleyen hikayenin başladığı yer İzmir'di... Vedat Alexander Schlienbecker ile ablası Hülya, 1988'de cami avlusuna terk edildi. Alman bir aileye evlatlık verildi. Tam 33 yıl Almanya'da yaşayan iki kardeş, Hristiyan olarak yetiştirildi.

Kısa süre önce evlatlık olduğunu öğrenen Vedat, gerçek ailesini bulmak için Türkiye'ye geldi. Müge Anlı'dan yardım istedi. 19 kardeşinin olduğunu öğrenince şok geçirdi! Programa Ankara'dan bağlanan Adil Yaman, Vedat'ın kendi oğlunu söyledi. Bir süre sonra annesi de yayına bağlanarak gerçeği itiraf etti. Türkiye'yi duygulandıran hikayede, geçtiğimiz hafta tüm kardeşler bir araya geldi.

Hafta sonu babasıyla Ankara'ya giden Vedat, elleriyle kebap yaptı, bol bol çay içti. Dün de canlı yayında Kelime-i Şahadet getirerek Müslümanlığa geçti.

TORUNLARIYLA BULUŞTULAR
Programda anne Fatma Korhan ve baba Adil Yaman, torunları ve geliniyle bir araya geldi. Gözyaşlarını tutamayan Korhan "İnşallah bir gün Hülya'yı da görmek istiyorum. Sen de gel kızım ne olur. İnşallah seni de göreceğim" dedi.