Kocaeli Darıca'da korkunç olay! Boşandığı eşini önce dövdü sonra çocuğuna bıçaklattı

Kocaeli Darıca'da geçtiğimiz günlerde görenleri şoke eden bir olay yaşandı. Ramazan Avalmaz isimli adam bir süre önce boşandığı eşi Sema Aytekin'in peşini bırakmadı. Avalmaz, boşandığı eşinin ailesine baltayla saldırı. Ardından eski eşini dövdü. Bununla da yetinmeyen cani koca 13 yaşındaki oğluna annesini bıçaklattı.

Giriş Tarihi 12 Eylül 2021, 06:57 Güncelleme 12 Eylül 2021, 06:57
Kocaeli Darıca’da korkunç olay! Boşandığı eşini önce dövdü sonra çocuğuna bıçaklattı

İÇİNDEKİLER

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde yaşayan iki çocuk annesi Sema Aytekin, iki yıl önce kendisini aldattığını öğrendiği eşi Ramazan Avalmaz'a boşanma davası açtı. İddiaya göre boşanma haberini alan Avalmaz, Aytekin'i darp etti.

Sema Aytekin yakınlarının evlerinde göçebe hayatı yaşamaya başladı. Ancak Aytekin, eski eşinin gazabından yine kurtulamadı. Avalmaz, eski eşinin birlikte yaşadığı akrabalarına baltayla saldırdı, bazıları ağır yaralandı.

Aytekin'in 13 yaşındaki öz oğlu E. A., iki yılın ardından birlikte yaşadıkları evlerine dönen annesine bıçakla saldırdı. Aytekin bu saldırıda kasıklarından ve karnından defalarca bıçaklandı.

Yaralı olarak hastaneye kaldırılan kadın tedavilerinin ardından eski eşi hakkında uzaklaştırma kararı çıkarttı. Ancak Avalmaz, karara uymayarak Aytekin ile birlikte aldıkları evde kendisi ve iki çocuğuyla yaşamaya devam etti.

Aytekin, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi'ne (ŞÖNİM) gitti. ŞONİM'de Avalmaz'a elektronik kelepçe takılırken, başka bir eve yerleşmesi gerektiği, aksi takdirde iki çocuğun devlet koruması altına alınacağı bildirildi. Avalmaz evden ayrılırken Aytekin yaşadıklarını SABAH'a anlattı:

Ev savaş alanı gibiydi. Beyaz eşyalarımın hepsi kullanılamayacak halde. Birçok eşyayı da kamyona yükleyip götürmüş. İkinci kamyonu da doldurup kalan eşyaları da kaçıracakken polise haber verdim. Hayatımı cehenneme çevirmek istiyor, ne yapacağımı bilmiyorum.



İki yıldır göçebe hayatı yaşıyorum. Eski kocam ise ortak aldığımız evde yasal olmadığı halde yaşıyordu. Öz çocuğumun bile bıçaklı saldırısına uğradım.

Çocuğum ve eşim varken o eve giremiyorum. O da bunu bildiği için çocukları bahane ederek evden çıkmıyordu. Ama çocukların devlet koruması altına alınacağını öğrenince çıkmak zorunda kaldı.



İki yıldır babalarının yanında yaşayan çocuklarım kötü alışkanlıklar edindi. Öz çocuğum beni şeytan olarak görmeye başladı.

Bir insan öz annesini bıçaklar mı? Çocuklar bununla da kalmadı, sigara, alkol her türlü kötü alışkanlara başlamışlar. Çocukları sevdiği için değil, bana karşı kullanabildiği için yanında tutuyor. Sesimi duyun, bir ailenin yok olmasına göz yummayın.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN