Ankara'da metro inşaatında göçük

Ankara'da Atatürk Kültür Merkezi-Gar-Kızılay metro hattı projesinin Kızılay Güvenpark kısmında göçük meydana geldi. Yaklaşık 10 metre genişliğindeki göçük sırasında yaralanan olmadı.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Ankara'da metro inşaatında göçük

Atatürk Kültür Merkezi-Gar-Kızılay metro hattı projesinde çalışmalar sürerken, Kızılay Güvenpark kısmında saat 08.30 sıralarında göçük meydana geldi.

Parkın içinde 10 metre genişliğinde oluşan göçük, çevredekileri tedirgin etti.

Ankara'da metro inşaatında göçük-2

Bölgeye sevk edilen görevliler, önlem aldı. Güvenlik şeridi çekilirken, çevredekiler alandan uzaklaştırıldı. Tedbir amacıyla polis ve itfaiye ekipleri ise bölgede bekliyor.

Ankara'da metro inşaatında göçük-3

Göçükten hemen önce bölgeden geçen Eser Aksoy, "Oradan geçtiğim sırada bir ses geldi sonra orası çöktü. Kıl payı kurtuldum.

Ankara'da metro inşaatında göçük-4

Bir anda çöktü. İlk başladığında dar bir alandaydı, gitgide büyüdü.

Ankara'da metro inşaatında göçük-5

Metro çalışmasında makas koptuğu için çöktüğü söyleniyor daha sonra zeminde titremeler hissettik" dedi.

Ankara'da metro inşaatında göçük-6

Öte yandan metro hattı çalışmalarını yürüten firmanın göçükle ilgili çalışma başlattığı öğrenildi.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler