Dehşet anlarını kuzeni kaydetti! İstanbul Esenyurt'ta video çekmek için çatıya çıktı yere çakıldı

Kübra Doğan, Tiktok'a merak saldı! Video çekmek için kuzeniyle birlikte 9 katlı binanın çatısına çıktı! Bastığı eternit kırılınca metrelerce yükseklikten yere çakıldı. Kurtarılamadı. Ailesi müteahhidi suçladı. İhmal var. Olayın peşini bırakmayacağız.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ağustos 2021 Güncelleme 22 Ağustos 2021, 06:59
Dehşet anlarını kuzeni kaydetti! İstanbul Esenyurt’ta video çekmek için çatıya çıktı yere çakıldı

İÇİNDEKİLER

Korkunç olay, İstanbul'da yaşandı. Mardin'den Esenyurt'a giden 23 yaşındaki Kübra Doğan, iki ay boyunca akrabalarının yanında kaldı.

Önceki akşam da 16 yaşındaki kuzeni Helen M. ile video çekmek için 9 katlı binanın çatısına çıktı. Bu sırada Kübra Doğan'ın üzerine bastığı plastik çatı kaplaması olan eternit kırıldı!

Genç kız metrelerce yükseklikten yere çakıldı! Hayatını kaybeden kızın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

AİLE TEPKİLİ...


Amca Nebi Doğan, dün yeğeninin cenazesini morgdan aldı. "Burada müteahhittin de çok büyük bir kusuru var. Bunun peşini bırakmayacağız. Kız ayağını atar atmaz altından hemen kırılıp 9'uncu kattan yere düşüyor. Tiktok çekmemesi için de uyarıyorduk ama gençlik işte. Ortada bir ihmal var" açıklaması yaptı.

Öte yandan 23 yaşındaki Doğan'ın Mardin'de toprağa verileceği açıklandı.

MİLYONLARCA ÜYEYE SAHİP
Video paylaşım uygulaması Tiktok, özellikle gençler arasında yayıldı.

Hindistan'da 119.3, ABD'de 39.6, Türkiye'de 32.7, Rusya'da ise 24.3 milyon kullanıcıya ulaştı!

ÜLKELER YASAKLIYOR
Tiktok,
Çinli ByteDance şirketi tarafından 2012'de piyasaya çıktı!

Kısa sürede milyarlarca üye kazandı. Ancak çekilen videolardan dolayı uzmanlar "Gençleri olumsuz etkiliyor" açıklaması yaptı. Bunun üzerine uygulama Pakistan, Hindistan ve Hong Kong'da yasaklandı.

ABD ise devlet memurlarının TikTok kullanmasını yasaklamak için yasa teklifi hazırladı.