Ayça-Atakan Çatal çifti, kimsesiz Mustafa Kemal’i bağrına bastı! Biyolojik baba dava açınca ortalık karıştı

Ayça-Atakan Çatal çifti, kimsesiz Mustafa Kemal’i bağrına bastı. Ancak biyolojik baba dava açtı! Mahkeme, çocuğu öz babaya verince aile büyük şok yaşadı: Oğlumuzu bizden koparmayın...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ağustos 2021 Güncelleme 21 Ağustos 2021, 07:00
Ayça-Atakan Çatal çifti, kimsesiz Mustafa Kemal’i bağrına bastı! Biyolojik baba dava açınca ortalık karıştı

İÇİNDEKİLER

Film gibi olayın adresi Adana'ydı. Ayça-Atakan Çatal çifti 2003'de evlendi, ancak 12 yıl bolunca sağlık sorunları nedeniyle çocuk sahibi olamadı. Bunun üzerine evlat edinmek için 2015'te Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne başvuru yaptı.

Üç yıl sonra da annesinin 45 günlükken terk ettiği bebeği bağırlarına bastı. 2019'da Mustafa Kemal ismini verdikleri oğulları için velayet davası açtı. Tam yasal süreç tamamlanacakken çift büyük bir şok yaşadı.

Çünkü bebeğin biyolojik babası Aziz Ö. ortaya çıktı! Diyarbakır'da yaşayan Aziz Ö, o dönem ayrıldığı eşinin hamileliğinden haberi olmadığını söyledi ve oğlunu almak için başvuru yaptı. Bunun üzerine Çatal çifti, koruyucu aile olarak kaldı.


Baba Atakan Çatal, Mustafa Kemal'in eşyalarını gözyaşlarıyla araca taşıdı.

'KALP BAĞIMIZ VAR...'
Yasal sürecin sonunda hakim, Mustafa Kemal'in biyolojik babasında kalmasını kararlaştırdı. Büyük üzüntü yaşayan Çatal çifti, evlatlarının eşyalarını ve oyuncaklarını gözyaşlarıyla topladı. "3 yılımızı bavula doldurduk" diyen Atakan Çatal, "Bizi ölmeden öldürdüler. Oğlumla kan bağımız yok ama kalp bağımız var. Evladımın bana geri verilmesini istiyorum. Biyolojik babanın hiçbir emeği yok. 3 yıllık bir emeğim var" diyerek ağladı. Anne Ayça Çatal, duygularını şöyle anlattı: Evladımızla çok uzun bir hayatımız olur diye düşündük. Hayallerimiz vardı ama bize bu üzücü haberi verdiler. Kendim doğursaydım ancak bu kadar severdim. Oğlumu geri istiyorum.