Hollanda'dan Türkiye'ye gelen gurbetçi ailenin tatili kabus oldu! 10 yaşındaki kızları Nira Akyürek havuzdan çıktıktan sonra hayatını kaybetti

Hollanda'da yaşayan Akyürek çifti tatil için Manisa Turgutlu'ya geldi. Kızları 10 yaşındaki Nira Akyürek ise sitenin bahçesindeki havuza girdi. Havuzdan çıktıktan sonra fenalaşan minik Nira yaşamını yitirdi. Küçük kızın cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Giriş Tarihi 13 Ağustos 2021, 10:35 Güncelleme 13 Ağustos 2021, 10:47
Hollanda’dan Türkiye’ye gelen gurbetçi ailenin tatili kabus oldu! 10 yaşındaki kızları Nira Akyürek havuzdan çıktıktan sonra hayatını kaybetti

İÇİNDEKİLER

Hollanda'da yaşayan tatil için Türkiye'ye gelen Elmas ve Zati Akyürek çiftinin kızları Nira, Manisa'nın Turgutlu ilçesinde dedesi Hayati Öztürk'ün oturduğu sitenin bahçesindeki havuzda vakit geçirdi. Havuzdan çıktıktan sonra fenalaşan Nira yere yığıldı.

KURTARILAMADI
Durumu fark eden ailesi, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp yardım istedi.

İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, Nira'yı ambulansla Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Buradaki müdahalesinin ardından Manisa Şehir Hastanesi'ne sevk edilen küçük Nira, yaklaşık 4 saat sonra, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Nira'nın ölümü, ailesi ve yakınlarını üzüntüye boğdu. Nira'nın cenazesi, savcının incelemesi sonrası, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.