Barıştığı annesini boğazını keserek öldürdü

Denizli'de psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir kişi 2 yıl önce barıştığı annesini boğazını keserek öldürdü. Katil evladın geçtiğimiz yıllarda da annesini öldürmeye kalkıştığı öğrenildi. Haberin detayları...

Giriş Tarihi 21 Temmuz 2021, 23:01 Güncelleme 22 Temmuz 2021, 00:16
Barıştığı annesini boğazını keserek öldürdü

İÇİNDEKİLER

Olay, Güney ilçesi Tilkilik Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Gökhan R. (36)., 65 yaşındaki annesi Şadiye R.'nin boğazını keserek öldürdü. Yaşlı kadından haber alamayan komşuları eve girdiklerinde kanlar içerisinde buldu.

İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren jandarma ekipleri, öldürülen yaşlı kadının üzerine yorganlar örtüldüğünü belirledi. Evlat kurbanı olan yaşlı kadının, gece saatlerinde oğlu Gökhan R. ile tartışma yaşadıkları öğrenildi.

DAHA ÖNCEDEN SON ANDA KURTARILMIŞ

Ayrıca cinayet zanlısı Gökhan Rüzgar'ın geçtiğimiz yıllarda yine annesini öldürmeye kalkıştığı Şadiye Rüzgar'ın komşuları tarafından son anda kurtarıldığı belirtildi. Jandarma ekipleri kaçan şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

YAKALANDI

Ekipler, maktulün oğlu Gökhan Rüzgar'ı, cinayetle ilgisi olabileceği şüphesiyle Pamukkale ilçesi İncilipınar Parkı'nda gözaltına aldı.

Psikolojik tedavi gördüğü öne sürülen ve daha önce de annesinin evini yakma girişiminde bulunduğu belirtilen zanlının, ifadesinde, tartıştıktan sonra annesini boğazından bıçaklayıp motosikletiyle kent merkezine doğru kaçtığını itiraf ettiği öğrenildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN