Son dakika: Antalya'da 'taştaki çığlık' devleti harekete geçirdi: 12 yaşındaki çocuk koruma altında

Son dakika haberi... Antalya'nın Kepez ilçesi Osman Yüksel Serdengeçti Caddesi'nde bir taşın üzerine 12 yaşındaki bir çocuğun yazdıkları herkesi şoke etmişti. "Yaşım 12, tecavüz edildim, adım A. hâlâ tecavüz ediliyorum. Lütfen yardım edin" yazısının ardından polis önce kız çocuğuna ardından ise sapığa ulaştı.

Giriş Tarihi 17 Haziran 2021, 07:01 Güncelleme 17 Haziran 2021, 07:01
Son dakika: Antalya’da ’taştaki çığlık’ devleti harekete geçirdi: 12 yaşındaki çocuk koruma altında

İÇİNDEKİLER

Son dakika haberi... Antalya'nın Kepez ilçesi Osman Yüksel Serdengeçti Caddesi'nde bir taşın üzerine 12 yaşındaki bir çocuğun yazdıkları herkesi şoke etmişti.

"Yaşım 12, tecavüz edildim, adım A. hâlâ tecavüz ediliyorum. Lütfen yardım edin" yazısının ardından polis önce kız çocuğuna ardından ise sapığa ulaştı.

SABAH'ta yer alan habere göre, Kızın ifadesinin ardından komşuları olan 59 yaşındaki Hüseyin E., Adana'da yakalanıp tutuklandı. Mağdur A.K. ise korumaya alındı.

LİNÇ VE İNTİHARA KARŞI ÖZEL HÜCRE


Çocuk İzlem Merkezi'nde psikolog eşliğinde ifadesine başvurulan A.K.'ye komşuları Hüseyin E.'nin 5 yaşından bu yana cinsel saldırıda bulunduğu ortaya çıktı.

Yaşı küçük kıza ilk cinsel saldırıyı boğazına bıçak dayayarak gerçekleştirdiği kaydedildi.

Hüseyin E. cezaevinde linç ve intihara karşı özel hücreye konuldu. Hüseyin E.'nin Adana'ya taşınmasına rağmen Antalya'ya özel aracı ile gelerek A.K.'ye tecavüzlerini sürdürdüğü de ortaya çıktı.

Polis, Hüseyin E.'nin başka çocuklara da tecavüzde bulunup bulunmadığını araştırıyor.