Son dakika: Cinayetlerin sonu gelmiyor! Şimdi de karavanda eğlence kanla son buldu: Üç kişinin cansız bedeni...

Son dakika haberi... Türkiye genelindeki 6 il adeta kan gölüne döndü. Kavga ile başlayan olayların sonucunda silahlar peş peşe ateşlendi. Son cinayet haberi ise Samsun'un Bafra ileçesinden geldi. 28 yaşındaki bir genç karavanda alkol aldığı arkadaşlarıyla küfür nedeniyle tartıştı. Kendisine küfreden iki arkadaşı ile yandaki karavanın sahibini öldürdü.

Giriş Tarihi 12 Haziran 2021, 07:01 Güncelleme 12 Haziran 2021, 07:01
Son dakika: Cinayetlerin sonu gelmiyor! Şimdi de karavanda eğlence kanla son buldu: Üç kişinin cansız bedeni...

İÇİNDEKİLER

Son dakika haberi... Türkiye genelindeki 6 il adeta kan gölüne döndü. Kavga ile başlayan olayların sonucunda silahlar peş peşe ateşlendi. Son cinayet haberi ise Samsun'dan geldi.

SABAH'ta yer alan habere göre, Samsun'un Bafra ilçesinde, Derbent Barajı kenarında bulunan karavanda birlikte alkol alan Oğuz Bircan (28) ile çiğköfteci İsmail Varol (25) ve Orhan Yüksel (27) arasında önceki gece saat 04.30 sıralarında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine tabancasını çıkaran Oğuz Bircan, "Bana yanlış yaptınız" diyerek İsmail Varol ve Orhan Yüksel'i öldürdü. Bu sırada kurşunlardan biri yandaki karavana isabet etti.

Camı patlayan karavanından çıkan Mustafa Önbaş da (53), Oğuz Bircan'ın kurşunlarına hedef oldu. 3 kişiyi öldüren Oğuz Bircan, babasını arayarak intihar edeceğini söyledi.

İhbar üzerine olay yerine gelen jandarmanın gözaltına aldığı Oğuz Bircan, alkol alırken arkadaşlarının kendisine küfrettiğini, uyarmasına rağmen devam edince de vurduğunu söyledi.

Adliyeye sevk edilen Bircan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ART ARDA CİNAYETLER
İzmir'in Menemen ilçesinde, Arpak ve Kılıç ailelerinin çocukları kavga etti. Çocuklardan birinin bıçaklanarak ağır yaralandığı dedikodusu üzerine bu kez büyükler birbirlerine girdi. Çıkan silahlı kavgada vurulan ve ağır yaralanan Mehmet Arpak (44) ile Salih Kılıç (48), kaldırıldıkları hastanede öldü.

Antalya'da galericilik yapan evli ve 2 çocuk babası Mesut Bağdıllı (49), önceki akşam, araç satışı nedeniyle husumetli olduğu Umut Denizhan (45), tarafından aracıyla kırmızı ışıkta durduğu sırada tabancayla vurularak öldürüldü.

Adana'da önceki akşam birkaç gün önce ayrıldığı sevgilisi Sabahat Öztürk'ün evine barışmaya giden İsmet Yiğit (40), ardından eve gelen Murat Şu tarafından, aralarında çıkan tartışmada tabancayla kasığından vuruldu. Yiğit, kan kaybından ölürken, Öztürk de bacağından yaraladı.

Diyarbakır'da, önceki gece merkez Yenişehir ilçesinde yolda yürüyen Mehmet Polat (24), bir otomobilden açılan ateş sonucu ağır yaralandı. Dicle Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan Polat kurtarılamadı. Silvan'da da amca ile yeğen arasında kız kaçırma meselesinden kavga çıktı. Yeğen Baran Bağlı amcası Abdurrahman Bağlı'yı göğsünden vurup öldürdü.

Yozgat Kadışehri'ne bağlı Yoncalık köyünde, arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışmada amca Hacı Maksup Kılıç (67), yeğeni Taner Kılıç'ı (28), tüfekle öldürdü.