Çocuklarının gözü önünde eşini kızgın yağ ve kaynar suyla haşlayan koca tutuklandı

Diyarbakır'da İrfan Müjdeci (40), kahvaltıda tartıştığı eşi Meral Müjdeci'nin (38) üzerine tavada bulunan kızgın yağ ile çaydanlıktaki kaynar suyu döktü. Çocuklarının gözü önünde yüzü ve vücudu yanan Müjdeci, hastaneye kaldırıldı. Gözaltına alınan İrfan Müjdeci de mahkemece tutuklandı. Öte yandan Meral Müjdeci'nin daha öncede eşinin şiddetine maruz kaldığı ancak ekonomik sorunlar nedeniyle eşini şikayet etmediği öğrenildi.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Çocuklarının gözü önünde eşini kızgın yağ ve kaynar suyla haşlayan koca tutuklandı

Olay, pazar günü, Silvan ilçesine bağlı Mescit Mahallesi'nde meydana geldi. İrfan Müjdeci, iddiaya göre, bir süredir şiddet uyguladığı eşi Meral Müjdeci ile kahvaltı ederken tartıştı.

Çocuklarının gözü önünde eşini kızgın yağ ve kaynar suyla haşlayan koca tutuklandı-2

ÖNCE KIZGIN YAĞI SONRA KAYNAR SUYU DÖKTÜ
Bu sırada İrfan Müjdeci, 2 çocuğunun gözünün önünde, eşinin üzerine önce tavada bulunan kızgın yağı ardından çaydanlıktaki kaynar suyu döktü.

Çocuklarının gözü önünde eşini kızgın yağ ve kaynar suyla haşlayan koca tutuklandı-3

Meral Müjdeci'nin bağrışlarını duyan komşularının ihbarıyla eve sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Çocuklarının gözü önünde eşini kızgın yağ ve kaynar suyla haşlayan koca tutuklandı-4

Yüzü ve vücudu yanan Müjdeci, ilk müdahalesinin ardından sağlık görevlilerince ambulansla hastaneye götürüldü.

Çocuklarının gözü önünde eşini kızgın yağ ve kaynar suyla haşlayan koca tutuklandı-5

TUTUKLANDI
İrfan Müjdeci ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Müjdeci, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Meral Müjdeci de yanık tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi.

Çocuklarının gözü önünde eşini kızgın yağ ve kaynar suyla haşlayan koca tutuklandı-6

PSİKOLOJİK SORUNLARI VAR, DİYE ŞİKAYET ETMEMİŞ
Çiftin komşuları, daha önce de eşinin şiddetine maruz kaldığını belirttikleri Meral Müjdeci'nin, kendilerine "Kocam, ekonomik nedenlerden dolayı psikolojik sorunlar yaşıyor. O yüzden şikayet etmeyeceğim"dediğini söyledi.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler