İkinci Kadir Şeker vakası! Boks antrenörü şiddete uğrayan kadını kadına yardım etmek isterken öldürüldü

Boks antrenörü Orhan Çumralıgil, şiddete uğrayan kadını kurtarmak istedi. Ancak tacizciler tarafından bıçaklanarak can verdi. Bu olay Kadir Şeker vakasını akıllara getirdi. Katiller ise 'kasten öldürme ve yaralama' suçlarından tutuklandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mayıs 2021 Güncelleme 28 Mayıs 2021, 07:01
İkinci Kadir Şeker vakası! Boks antrenörü şiddete uğrayan kadını kadına yardım etmek isterken öldürüldü

İÇİNDEKİLER

Konya Selçuklu'da sigortacılık yapan ve aynı zamanda boks antrenörü de olan Orhan Çumralıgil (35) ile arkadaşı Dündar Kömürcü (42), önceki akşam arkadaşlarının evine misafirliğe gitti.

Aynı apartmanda oturan Fatih Özçiftçi ile Yaşar Karadeniz, komşuları A.B. adlı kadını evlerine davet edip alkol almaya başladı. Orhan Çumralıgil ve Dündar Kömürcü de, gelen çığlık sesleri üzerine koridora çıktı. İki arkadaş, müdahale edip kadını kurtarmak istedi. Bu sırada elinde bıçak bulunan Fatih Özçiftçi, Çumralıgil'i göğsünden, arkadaşı Kömürcü'yü de karnından yaraladı.

Aldığı 3 bıçak darbesiyle kanlar içinde yere yığılan Orhan Çumralıgil, kadırıldığı hastanede kurtarılamadı. Karnından bıçaklanan arkadaşı Dündar Kömürcü ise hastanede tedavi altına alındı. Katiller ise 'kasten öldürme ve yaralama' suçlarından tutuklandı.

Yine Konya'da Kadir Şeker, sevgilisine şiddet uygulayan Özgür Duran'a müdahale etmek istemişti. Ancak Duran'ı kalbinden bıçaklayarak ölümüne sebep olmuştu.