Manisa'da dehşete düşüren olay! Eski eşini sokak ortasında öldüresiye dövdü
Son dakika haberleri... Manisa’da dehşete düşüren bir olay yaşandı. Bir kişi eski eşini sokak ortasında öldüresiye dövdü. Dehşet anları bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde, kadına şiddet uygulandığı sırada çevredekilerin yürüyüp geçmesi ve bir iş yerinin önünde oturan iki kişinin de sırt dönerek görmezden geldiği görüldü.
Manisa'nın Yunusemre ilçesinde bir kişinin eski eşini sokak ortasında tekme tokat dövdü.
Olay, Manisa'nın Yunusemre ilçesine bağlı Aynıali Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre O.Ö. (29) ile eski eşi A.E. (22) isimli kadın sokak ortasında tartışmaya başladı.
TEKME TOKAT DÖVDÜ
Tartışmanın büyümesi üzerine O.Ö., eski eşi A.E.'yi sokak ortasında yumruklamaya başladı. Uzun süre O.Ö.'nün darbelerine maruz kalan A.E. daha fazla dayanamayarak yere düştü.

Talihsiz kadının yere düşmesine aldırmayan O.Ö., vicdansızca kadını yerde tekmelemeye başladı. Uzun süre O.Ö.'nün darbelerine maruz kalan A.E. tüm çabalarına rağmen kendini kurtaramadı.


