İstanbul'da trafik yoğunluğu arttı! | GÜNCEL YOL DURUMU

Son dakika haberleri... İstanbul'da kısıtlama öncesi yapmurunda etkisiyle trafik yoğunluğu yaşandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) trafik yoğunluk haritasına göre şehir içi trafiği yüzde 70'e dayandı. İşte yol durumu...

Giriş Tarihi 21 Mayıs 2021, 19:25 Güncelleme 21 Mayıs 2021, 19:44
İstanbul’da trafik yoğunluğu arttı! | GÜNCEL YOL DURUMU

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da kısıtlama öncesi yapmurunda etkisiyle trafik yoğunluğu yaşandı.

İçişleri Bakanlığınca yayınlanan "kademeli normalleşme" genelgesi uyarınca Türkiye genelinde 21.00'de başlayacak sokağa çıkma kısıtlaması, 24 Mayıs Pazartesi 05.00'te sona erecek.

TRAFİK YOĞUNLUĞU ARTTI
İstanbul'da sokağa çıkma kısıtlaması öncesi, trafikte yoğunluk arttı.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü Edirne istikametinde başlayan trafik yoğunluğu, D-100 kara yolu boyunca Mecidiyeköy, Halıcıoğlu, Edirnekapı, Cevizlibağ, Şirinevler, Yenibosna, Sefaköy, Küçükçekmece, Avcılar ve Beylikdüzü'ne kadar devam ediyor.

Kara yolunun Ankara istikameti ise hafif yoğunlukta seyrediyor.

D-100 KARA YOLU VE TEM
Köprünün Altunizade bağlantı yolunda da yoğunluk yaşanırken, D-100 kara yolu ve TEM otoyolunun bağlantı yollarında da trafik yoğunluğu görülüyor.

TEM otoyolu Ankara istikametindeki trafik yoğunluğu Esenyurt, Küçükçekmece, Kağıthane mevkileri ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Kavacık istikametinde yaşanıyor.

Anadolu Yakası'nda ise D-100 kara yolu ve TEM otoyolunda çift yönlü yoğunluk yaşanırken, sahil yolunun Kadıköy, Üsküdar, Beykoz ve Şile istikametinde trafiğin yoğun olduğu görülüyor.

Metrobüs, metro ve tramvay aktarma noktalarında da kalabalık oluşurken, marketlerde alışveriş yoğunluğu gözleniyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) trafik yoğunluk haritasına göre şehir içi trafik 19.25 itibarıyla yüzde 69 olarak ölçüldü.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN