İstanbul Fatih'te korkutan yangın! Anne-oğul mahsur kaldı

İstanbul Fatih'te gece saatlerinde 4 katlı bir binada yangın çıktı. Yangın sırasında birinci kattaki dairede bir anne ile oğlu mahsur kaldı. Anne-oğul itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken, kontrol amaçlı olarak hastaneye kaldırıldı.

Giriş Tarihi:
Takvim'i Google'a ekleyin, doğru kaynaktan haberi alın!
İstanbul Fatih'te korkutan yangın! Anne-oğul mahsur kaldı

Fatih'te 4 katlı bir binanın içerisinde yangın çıktı. İtfaiye ekiplerince söndürülen yangında, birinci katta bulunan dairede yaşayan anne ve oğlu, polis ve itfaiye ekiplerinden yardım istedi. İtfaiye ekiplerinin kurtardığı anne oğul, kontrol amaçlı hastaneye kaldırdı.

Yangın, saat 01.30 sıralarında Molla Gürani Mahallesi Yekta Efendi Sokak'taki 4 katlı binanın içerisinde henüz bilinmeyen bir nedenle çıktı. İhbar üzerine, olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek kısa sürede söndürdü.

İstanbul Fatih'te korkutan yangın! Anne-oğul mahsur kaldı-1

İtfaiye ekipleri daha sonra binada duman tahliyesi yaptı. Bu sırada, birinci katta oturan anne ve oğlu pencereye çıkarak polis ve itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Yardım çağrısı üzerine itfaiye ekipleri, önce anne ve oğlunu ardından üst katlarda oturanları tahliye etti.

Binadan çıkarılan anne ve oğlu, yangını apartmanın en alt katında oturan kişilerin çıkardığını iddia etti. Can güvenliklerinin olmadığını ileri süren anne ve oğlu, kontrol amaçlı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri de, binanın en alt katında oturan kişilerden yangınla ilgili bilgi aldı. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
İstanbul Fatih'te korkutan yangın! Anne-oğul mahsur kaldı-3İstanbul Fatih'te korkutan yangın! Anne-oğul mahsur kaldı-4İstanbul Fatih'te korkutan yangın! Anne-oğul mahsur kaldı-5

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler