Kız arkadaşının etrafında drift yapan ve ceza yememek için otomobilinin plakasını söken sürücü aranıyor

Ordu’nun Ünye ilçesinde sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle boş kalan yollarda kimliği belirsiz sürücü, plakasını çıkartıp drift yaptığı otomobiliyle yolda duran kız arkadaşının etrafında döndü. Sosyal medyada paylaşılan görüntüleri tepki çeken sürücünün yakalanması için polis ekipleri, harekete geçti. İşte o anlar...

Giriş Tarihi 18 Nisan 2021, 18:50 Güncelleme 18 Nisan 2021, 19:42
Kız arkadaşının etrafında drift yapan ve ceza yememek için otomobilinin plakasını söken sürücü aranıyor

İÇİNDEKİLER

Ünye ilçesinde kapatılan eski çöplük alanı ile Çaybaşı ilçesi sapağında, kimliği henüz belirlenemeyen bir sürücü, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle boş yolda drift yaptı.

Ceza yememek için otomobilinin plakasını da söken sürücünün o anlarını, arkadaşları da cep telefonu kamerasıyla kayda aldı.

Yanında bulunan kız arkadaşı yolun ortasında beklerken, aracıyla etrafında dönen sürücünün tehlikeli hareketlerine dair görüntüler, paylaşıldığı sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Sürücünün yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.

VALİDEN AÇIKLAMA

Ordu Valisi Tuncay Sonel sosyal medya hesabından, "Ordu-Ünye'de kamuoyunu rahatsız eden drift yapan şahıs ve yanındaki arkadaşı jandarmamızca yakalanmış, araç sürücüsüne 13.575 ₺ idari para cezası verilip ehliyetine el konulmuş, ayrıca her iki şahsa sokağa çıkma yasağına uymadıkları için idari yaptırım cezası uygulanmıştır." dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN